Esti iskolában tanuló mehet munkanélkülibe?
Figyelt kérdés
Anyáék kapnak rám családi pótlékot, ezért elméletileg nekem nem lehet rendes állásom, de diákmunkára meg csak nappalisokat vesznek fel (f.ck logic). 19 éves vagyok egyébként, idén fogok érettségizni.2022. jan. 29. 14:32
1/6 anonim válasza:
Ésmit akarsz a “munkanélkülibe”?
2/6 anonim válasza:
Nem az számít, milyen jogviszonyban dolgozik a diák, akkor függesztjük fel a csp folyósítását, ha három egymást követő hónapban meghaladja a jövedelem a minimálbért.
Álláskereső lehetsz, csak a nappali tagozat zárja ki, de ellátást nem kapsz.
3/6 anonim válasza:
Nagy hü.lyeség volt esti iskolába menned. Miért nem nappalra mentél? Úgy fizetve van utánad minden.
4/6 A kérdező kommentje:
Nyomós oka volt annak, amiért át mentem estire. Nem valami szép dolog vadidegeneket lehülyézni a döntéseik miatt, méghozzá az interneten, anonim módon. :)
2022. jan. 30. 10:47
5/6 anonim válasza:
Menj szépen el dolgozni rendesen, aztán, ha anyádék annyira rá vannak szorulva arra a havi 10k-ra, add oda nekik
6/6 A kérdező kommentje:
Öcsém, nektek amúgy mi a f.sz bajotok van? Csak feltettem egy egyszerű, értelmes kérdést erre csak a bunkózás megy.
2022. jan. 31. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!