Rajtam kivül van itt már nem tanuló fiatal, aki nem nyilvántartott munkanélküli, sem hivatalos munkaviszonya nincsen?
Figyelt kérdés
Eddig "láthatatlan" voltam hivatalosan másfél évig, de most jelentkezni fogok a nyilvántartásba munkanélküliként. Megbüntethetnek azért, hogy eddig nem jelentkeztem?2013. ápr. 1. 18:02
1/4 anonim válasza:
Nem büntethetnek meg érte.
Nem kötelező regisztrálnod magad a munkaügyiben.
2/4 anonim válasza:
Még akkor sem vagy láthatatlan. Ott van pl. a TB, amit vagy fizetsz magadnak, vagy nem, de ha nem, előbb-utóbb akkor is rájönnek. Azontúl érdemes minél előbb bemenni, mert munkát igaz úgysem adnak, de a regisztrációtól számított 1 év után igényelhetsz csak foglalkoztatást helyettesítő támogatást az önkormányzattól.
3/4 anonim válasza:
És miért nem jelentkeztél másfél évig??
Mire vártál, a sült galambra?
4/4 anonim válasza:
sülttgalambos idióta bizonyára sokszor voltál munkaügyi központban, igen, pont ott fog az ember állást keresni és találni. max felveszik 3 hónapra és kirúgják. akinek van vézettsége meg tapasztalata úgyis talál munkát, aki meg nem, ott sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!