Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők 80-90 százalékának csak annyi elég, hogy ne legyen elhízva a férfi, diplomás és gazdag legyen , tényleg ennyire igénytelenek lennének?
Várj, folytatom...
Ne dohányozz, szeress utazni, legyen rendben az EQ-d, legyél jó hallgatóság. :)
#16: Mind KSH szerint, mind antropológiailag átlagosnak számítok, az ismerőseim, munkatársaim is így jellemeznek, hogy teljesen átlagos vagyok és nincs semmilyen testi hibám vagy ilyesmi. Aki régóta ismer is azt mondja, teljesen átlagos ember vagyok kicsit egyedi világnézettel és gondolkodásmóddal, de tőlem sokkal gázabb embereknek is van párjuk. Van, aki azt is elismeri, hogy jól látok dolgokat annak ellenére, hogy a többség nem így gondolkodik.
Ha nagyon fényezni akarnám magam, valamivel még picivel átlag fölé is tudnám sorolni magam azzal, hogy nincs adósságom, hogy nincs rajtam túlsúly, nem dohányzom és ténylegesen ritkán fogyasztok alkoholt (a magyar átlaghoz képest mindenképp). De tulajdonképpen még utóbbi kettőnek is inkább hátrányát tapasztaltam a párkapcsolatok kialakítása terén, mintsem előnyét.
#24: Nincs vonzalom, nincs vonzódás. Nincs kapcsolódás, nincs kontaktus. És ezért is említettem, hogy ahol a piálás jelenti az élő, offline és nem online szocializáció sarokkövét, ott ez egészségileg bármennyire is előny, ismerkedés terén hátrányt jelent.
Ahogy az adósság hiánya is előnyös egy középosztálybeli ember esetén, de aki extrém szegénységből és nyomorból küzdötte fel magát, annál csak az látható kívülről, hogy egyszerű, szerény életet él, nincs kocsija, nem jár márkás ruhákban, nincs tele a közösségi oldala nyaralásos fotókkal, stb. Ezek mind-mind red flagnek számítanak a mai világban.
Attól függ milyen társas tevékenységre. 5000 Ft-ot elinni meg több ezer forintot kifizetni szórakozóhelynek hívott heringpartikért valóban nem az én világom, emiatt sokszor kaptam már meg, hogy nincs életem.
Pedig nem vagyok otthonülős, csak inkább kirándulni, túrázni szeretek, mintsem beülni helyekre.
Örülök, hogy te ennyire népszerű vagy a nők körében, de nekem ennyi elég ahhoz, hogy ne akarjon velem senki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!