Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag emberként is lehet valaki incel?
Jómagam vállalkozó vagyok,nem írom le konkrétan mivel foglalkozom,de úgy 20 éve nagyon jól megy a szekér.Egyetlen módon szeretném ezt ábrázolni minden évben lecserélem az egyik luxuskocsimat.Évente 3-4 egzotikus kirándulás,haverokkal.
Egyszer voltam házas,akkor is tisztában voltam hogy a pénzem miatt jött hozzám.Ha nem rakok ki társkeresőre valami autós,nyaralós képet,nem ír vissza senki.
Élőben aki ismerkedne velem,azokon egyből látom hogy a pénz miatt van.
Sok időmet elveszi a vállalkozások irányítása,nem sportolok,max néha drágább ruhákat,cipőket vásárolok.
Néha magam alatt vagyok,mert rendes dolgos nő szóba sem állna velem.
Ezek alapján én is beleférek az incel kategóriába?
Egy 40-es férfi.
Átlagos külsőm van,nincs sportos testalkatom.Aki nem ismer,nem is tudja hogy élek,sokszor egyszerűen öltözködöm.
Ha szórakozóhelyen nem voltam kiöltözve,luxusóra,drága cipő,simán keresztülnéznek rajtam a nők.
De azt szerezném ha nem a pénzemért szeretne valaki,hanem önmagamért.
Üdv a klubban!
Én ugyanez, csak nőben. Ha újraszületnék, nem foglalkoznek a hapsikkal, csak a saját örömömmel. Költsd a pénzt magadra, társat nem találsz, te is tapasztaltad, csak ha ki nyitod a bukszad akkor rajzanak. Sajnos ebben a világban minden a külsősegek körül forog, a nők is csak addig értékesek míg fiatalok és vékonyak.
A legtöbb férfi incel csak nem tudja magáról.
Aki házasságban, párkapcsolatban él, az is simán lehet incel. Hány, de hány olyan vicc van pl. hogy ha megházasodsz akkor véget ér a nemi életed. Szóval ez tényleg valóság.
De egyébként kérdező nem tudom miért vagy úgy oda. 40 év körül (de inkább már 30) szinte kizárólag az anyagi biztonságot keresik a nők, hogy a gyerekeiket minél jobb környezetben tudják felnevelni. Ez ösztönös. Igazán vonzódni pedig csak nagyon jóképű srácokhoz fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!