Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel férfitársaimnak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel férfitársaimnak nem lenne jó egy ukrán csaj? Az egyik haveromnak sikerült!

Figyelt kérdés

Sikertörténet: Nem rég egy incel, mindössze 170 centi magasságú haverom, aki a magyar nőknél teljesen esélytelen volt, összejött egy teljesen szép kis szőke ukrán nővel. Igaz, természetesen az EU-s állampolgárságára hajtott részben a csaj. Az is meg lett mondva, hogy Magyarország nem jó letelepedni, ha esetleg hosszú távú jövőt akar vele, akkor az EU-s állampolgársága segítségével vigye ki Nyugatra letelepedni.

Érthető, hisz mint ország nem vagyunk már egy kicsit sem élhetőbb mint Ukrajna, leszámítva a háborút.

A lényeg az, hogy van egy kiskapu most. Ha nem jut neked magyar nő, mert túl nagyon az elvárásai, most jönnek az ukránok. Ha lobogtatod az EU-s állampolgárságodat, akkor még te is egy alfa leszel azokhoz az ukrán férfiakhoz képest akik épp hulla jelöltek a fronton.

Vannak ilyen mobil appok ahol teljesen jó fordítással tudsz velük beszélgetni, úgy hogy ő ukránok te magyarul beszélsz, tehát még lelki társak is lehettek.

Ezen a lehetőségen nem lelkesedtek fel?

2023. márc. 5. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Gondolod te balfácán,hogy azoknak a nőknek akiknek éppen bombázzák meg írtják a népét és az otthonát pont most van kedve randizgatni hozzád hasonló nem normálisokkal?

Ezt te sem gondolhatod komolyan. 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

2023. márc. 5. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Én is hallottam ilyet. Eddig is azt lehetett hallani az Ukrán lányokról, hogy jó értelemben egyszerűbben kezelik ezt a párválasztás dolgot. És most meg olyan helyen ahol nem ismernek senkit és fogalmuk sincs mi lesz, nyilván jobban elköteleződnek.
2023. márc. 5. 12:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Én 191 centi magas vagyok és viszonylag jóképű. Engem ez a probléma nem nagyon érint, épp ezért beszéltem az incel férfi társaimhoz.
2023. márc. 5. 12:57
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
🤣🤣🤣
2023. márc. 5. 12:58
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Undorító vagy.
2023. márc. 5. 13:02
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Az inceleknek semmi sem lesz elég jó. Akkor már nem tudnának min nyavalyogni.
2023. márc. 5. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:
45%
Engem nem zavarna ha a jövője bebiztosítása motiválná a párválasztásban,a magyar nőknél is ott dolgoznak az érdekek ez egyértelmű. Én 7 éve dolgozok idekint németben, simán örülnék egy ilyen csajnak.
2023. márc. 5. 13:07
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Már volt ez a kérdés többször.

Akkor is leírtam, hogy nincsenek szőke, szexi ukrán nők a menekültek között. Ezt a saját szemmemmel is láttam, mivel tavaly voltunk kint a határnál (mint segítő).

A menekült nők általában úgy néznek ki, mint a tipikus menekültek, semmi vonzó nincs bennük.

A szép nők általában tanultak. Szóval a szexi, ukrán insta lányok gondolom megfelelő nyelvtudással, és iskolával leléptek egy fejlett országba, és ott dolgoznak. Nem pedig Magyarországom csöveznek.

2023. márc. 5. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Még valami: hiába nyomod ezt a 170 cm-es incel téveszmét, mert attól még ugyanúgy téveszme marad.

173 cm vagyok, és több barátnőm volt már, most is járok egy lánnyal, akitől csak pár centivel vagyok magasabb.

2023. márc. 5. 13:13
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy olyan kihagyhatatlan ajánlat, hogy már csak az alkalmazás neve érdekel, de gyorsan!!!!!!!!!!!4
2023. márc. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!