Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel férfitársaimnak nem lenne jó egy ukrán csaj? Az egyik haveromnak sikerült!
Sikertörténet: Nem rég egy incel, mindössze 170 centi magasságú haverom, aki a magyar nőknél teljesen esélytelen volt, összejött egy teljesen szép kis szőke ukrán nővel. Igaz, természetesen az EU-s állampolgárságára hajtott részben a csaj. Az is meg lett mondva, hogy Magyarország nem jó letelepedni, ha esetleg hosszú távú jövőt akar vele, akkor az EU-s állampolgársága segítségével vigye ki Nyugatra letelepedni.
Érthető, hisz mint ország nem vagyunk már egy kicsit sem élhetőbb mint Ukrajna, leszámítva a háborút.
A lényeg az, hogy van egy kiskapu most. Ha nem jut neked magyar nő, mert túl nagyon az elvárásai, most jönnek az ukránok. Ha lobogtatod az EU-s állampolgárságodat, akkor még te is egy alfa leszel azokhoz az ukrán férfiakhoz képest akik épp hulla jelöltek a fronton.
Vannak ilyen mobil appok ahol teljesen jó fordítással tudsz velük beszélgetni, úgy hogy ő ukránok te magyarul beszélsz, tehát még lelki társak is lehettek.
Ezen a lehetőségen nem lelkesedtek fel?
Gondolod te balfácán,hogy azoknak a nőknek akiknek éppen bombázzák meg írtják a népét és az otthonát pont most van kedve randizgatni hozzád hasonló nem normálisokkal?
Ezt te sem gondolhatod komolyan. 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Már volt ez a kérdés többször.
Akkor is leírtam, hogy nincsenek szőke, szexi ukrán nők a menekültek között. Ezt a saját szemmemmel is láttam, mivel tavaly voltunk kint a határnál (mint segítő).
A menekült nők általában úgy néznek ki, mint a tipikus menekültek, semmi vonzó nincs bennük.
A szép nők általában tanultak. Szóval a szexi, ukrán insta lányok gondolom megfelelő nyelvtudással, és iskolával leléptek egy fejlett országba, és ott dolgoznak. Nem pedig Magyarországom csöveznek.
Még valami: hiába nyomod ezt a 170 cm-es incel téveszmét, mert attól még ugyanúgy téveszme marad.
173 cm vagyok, és több barátnőm volt már, most is járok egy lánnyal, akitől csak pár centivel vagyok magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!