Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne igény szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne igény szerintetek egy Facebook incel csoportra, közösségre?

Figyelt kérdés
Ha lenne rá én létrehozhatnék.. hátha felébred a világ mekkora bajban is van....
2023. márc. 2. 13:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Mert nagyon sok az olyan típus aki nem fogadja el hogy ő incel nyomi. Azt hiszik pl a prosti szex egyenértékű azzal mikor Pistike jóképű volt 17 évesen és ezért összejött vele a Vikike.
2023. márc. 2. 13:26
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Nézz körül redditen, ezer meg egy incel csoport indult és fulladt kivétel nélkül elborult gyűlöletbeszédbe 🤗 be is szüntették a nagyját.

Persze a reddit anonim, megnézném, ki adja FB-on ehhez a nevét :D

2023. márc. 2. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
az már a legalja .hu
2023. márc. 2. 13:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az incel fogalomhoz annyi ngatívum társult az évek során, hogy ép eszű ember nem vállalná magára ezt és nem lépne be a saját nevével készült fb fiókkal egy ilyen csoportba az biztos.

Mégha egyébként normális dolgokról is szólna az egész, sajnos van pár, egyébként vélhetően nem incel csak az egész fogalmat lejáratni akaró troll, aki szétcseszne mindent, ez biztos.

Itt gyakorin is látszik, hogy ki az aki normális kérdést ír ki a témában és ki az ak icsak trollkodik, vagy direkt rosszindulatból baromságokat talál ki és teszi ezt az "incelséget" felhasználva.

Szóval fölösleges ilyen csoportot létrehozni.

2023. márc. 2. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Szinte biztos vagyok benne, hogy van már egy halom ilyen.

Egyébként meg miféle nagy bajban van a világ?:D

2023. márc. 2. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Mert az incelek baja a legnagyobb, ugye...🤦
2023. márc. 2. 14:44
 7/14 anonim ***** válasza:
6%

"Az incel fogalomhoz annyi ngatívum társult az évek során, hogy ép eszű ember nem vállalná magára ezt és nem lépne be a saját nevével készült fb fiókkal egy ilyen csoportba az biztos"

En vallaltam, mig a kuruc.info-n Facebook-os kommentszekcio volt, de azota kikurtak a Facebook-rol....

38F incel

2023. márc. 2. 15:03
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Nincs rá szükség!

Agglegények eddig is voltak és lesznek!

2023. márc. 2. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Szinte biztos vagyok benne, hogy már van, max. más néven.
2023. márc. 2. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
95%

"En vallaltam, mig a kuruc.info-n Facebook-os kommentszekcio volt, de azota kikurtak a Facebook-rol...."

😂😂😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Imádom, senki nem tudja úgy égetni magát, mint te.

2023. márc. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!