Egy hónapja szakítottunk a barátommal. Arra gondoltam, hogy letiltom, rossz látni amiket kirak Facebookra. Illetve hogy látom mikor aktív messengeren. Azonban félek, hogy megbánom és hiányozna, a lehetőség is hogy tudjak róla. Szerintetek?
Én azt csináltam, mint a második, nem tiltottam le, csak levettem a követést. Így csak akkor látni bármit, ha kifejezetten kínozni akarod magad, és rámész az adatlapjára.
Messengeren meg némítottam.
A tiltás erős.
Csak töröld az ismerőseid közül és a messengeren rakd a kéretlen üzenetekbe.
Lényegében nem fogod látni a posztjait és azt sem ha ír, meg persze ha online van.
... de nem tiltod le, tehát ő csak annyit lát hogy nem vagytok már facebookon barátok, ami még teljesen normális lépés szakítás után.
A tiltás kicsit erős, meg ezzel megmutatod hogy rosszabbul érintett a dolog mint ahogy és még most is felzaklat a dolog annyira hogy képes legyél a tiltásra.
Én csak kérdezni jöttem… kikövettem egy illetőt mindegy milyen okokból, nem nézegetem az adatlapját sem, a messenger viszont így is szinte folyton elsőnek dobja fel az elérhető ismerősök között, pedig tavaly szeptemberben beszéltünk egyetlen egyszer kb 3 szót. Azokat meg mögé sorolja, akikkel minden nap beszélgetek.
Na ez miért lehet? Így mi értelme a kikövetésnek? És miért van folyton elől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!