Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak, tanultok ebből a videóból, vagy még egy nőtől sem kell segítség?
Az első, amit tanulok, hogy ezek a nők úgy beszélnek a randizásról, mintha csak egy hobbi lenne, pl. megnézel 5 filmet. (Most a mozis randit hagyjuk.) Neki ez 5 pasi. Eközben én már el se megyek randizni azzal, akivel tudom, hogy nem akarok, viszont ha elmegyek, akkor már szeretnék is tőle valamit, olyan meg nincs, hogy jajj, randiztunk, de nem jött be.
Na, várj, elkezdtem nézni, Dancsó kritizálja a csajt, miért is kéne pont Rékától tanulni? :D :D :D
Lefoglalom az asztalt, aztán másnap megy a következő pasival randizni... fasza lenne.
Esetleg gondoltál arra, hogy már korábban megnéztem, mert mondjuk fel vagyok iratkozva Jancsónál és bejelez?
amúgy még nézem, és szakadok, régóta nem nézek Jancsót, de vicces gyerek még mindig :D
Na, gyermekem ez a legcikibb. Elvárja, hogy kocsival jöjjenek érte, adja a gazdag szingli nőt (szép lakás + bor + nagy borospohár), de közben ő is busszal jár. :D :D
Van nem egy ilyen tiktok-os.
A csaj stílusa tenyérbemászó, nyilván egy ostoba r*banc, de 1-2 pontban amúgy igaza van.
1. Ez tmondjuk meg sem említette, de ne késs a randiról. Érj oda a csaj előtt.
2. Ha egy valamilyen étterembe mentek tényleg érdemes foglalni. Ha mi a haverokkal megyünk, akkor is foglalunk, egyszerűen azért, mert nincs kedvünk helyben szembesülni azzal, ha tele a hely.
3. A Rafaello béna. Mámrint.. étterembe mentek, akkor minek kell Rafaello? Ajándékba? Minek? Max december 6-án.
4. És hazudni magadról tényleg ordas ciki. Most hogy az a magasságod, szemszíned, munkád vagy kiscicád neve, az tökmindegy, ha hazudsz az ismerkedés során, csak magaddal bszol ki már a legeslegelején az egésznek.
5. Illetve van még egy szabály, amit érdemes megfogadni:
Azonnal offold a csajt, ha
-panaszkodik, hogy nem autval mész érte
-ha a hely ahova mentek megteszi középosztálybelieknek, a csaj mégis megszólja,
-Ha alapnak veszi, hogy te fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!