Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiaknak nincs önkritikája?
Nézzük a legáltalánosabb eseteket:
1. Kövér fiú/férfi de azt hiszi ő átlagos, és szerinte egy insta modell is átlagos nő
2. Csóró , maximum 3-400 ezret keres és azt hiszi ez nem hátrány. Nincs saját lakása , autója , egy éttermi vacsorát se tud fizetni. Mi lenne gyerekvállalásnál? Kuka..
3. Szakmunkással rendelkezik. Vagy érettségi és nem érti hogy értelmileg nincs egy szinten egy diplomás nővel.
4. Nagyon alacsony. Ilyen 160-175 cm. Egy átlagos 180 cm elvárás miatt nem kell haragudni. Főleg ha a nő is van 175
5. Szűz tapasztalatlan 30+ évesen. Miért kellene bárkinek egy ilyen? Aki nem akar szenvedni vele? Biztos oka van hogy itt tart.
6. Ha egy 30,40,50 éves férfi akarna magánál sokkal (lehet 15-20) évvel fiatalabb lányt. Ez pedofília vagy ha nem is az a törvények miatt de akkor is gyanús és undorító. Mindenki a saját korosztályában keresen partnert. Ha egy férfi 40 éves akkor 38 legyen a legalja amiben gondolkozik.
Igazad van. Nincs önkritikájuk sajnos. Teljesen jól leírtad.
(Értem, hogy ironikus trollkodás lenne, de mind igaz)
Én sikertelen vagyok, és tudom is hogy miért, nem merek kezdeményezni még akkor sem ha nagyon nyilvánvaló hogy bejövök a másiknak. De próbálok változtatni ezen, úgy érzem jó irányba haladok.
Gondolom ez most meglepett, hogy vannak akik nem gyakorin sírnak hanem tesznek valamit :D
Igazad van.
Csak így keress,persze, sőt még írok is hozzá,jó ?
Szőrtelen legyen.
Minden percben lesse a kívánságod.
Ne legyen hobbija , szenvedélye,álljon mindig rendelkezésre ,ha neked szükséged van rá .
Tökéletes, pénzes, diplomás legyen még az apja,anyja is.
Legyen testvére,egykékkel nem kezdesz ugye ?
Nem kezdem el magyarázni , miért teljesen rossz a megközelítés.
Egy dologban remenykedek: nem szomorítod meg egy férfi életét se azzal ,hogy kezdesz vele .
Neked nem pár kell ,hanem egy szexuális segédeszköz.
Te tökéletes vagy így is . Páratlan. Remélem az is maradsz.
Szép életet a tökéletes világodban :)
Kérdező te alapból vagy ennyire hülye vagy rájátszol? Nem ebben a világban élsz igaz? Nézzél már körbe a környezetedben mielött ideböffögöd a sok hülyeséget.
Rengeteg 165-175 cm-es érettségizett/diplomás nettó 220.000 ft-ot kereső kövér, vékony, átlagos fickónal van felesége és egy vagy több gyereke!
Ezzel szemben aki ezt nem tudja felmutatni nyomja a csajozási hülyeségeit vagy valami kiscsaj jön az élettapasztalatával, mert nyilván nincs apja!
Rengeteg 40 éves ember van aki simán kinéz 25nek és a személyit kell elővenni, hogy ezt elhiggyék nos ezekre a fiatalos emberekre a fiatal kiscsajok önként mennek rá...
“Rengeteg 40 éves ember van aki simán kinéz 25nek és a személyit kell elővenni”
XD persze, el tudom képzelni, ahogy a kasszás csajszi nem hiszi el a kopasz, ráncos, aputestes fickóról, hogy elmúlt 18.
Nagyon kevés ember néz ki 40 évesen húszasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!