Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen férfiaknak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen férfiaknak nincs önkritikája?

Figyelt kérdés

Nézzük a legáltalánosabb eseteket:

1. Kövér fiú/férfi de azt hiszi ő átlagos, és szerinte egy insta modell is átlagos nő

2. Csóró , maximum 3-400 ezret keres és azt hiszi ez nem hátrány. Nincs saját lakása , autója , egy éttermi vacsorát se tud fizetni. Mi lenne gyerekvállalásnál? Kuka..

3. Szakmunkással rendelkezik. Vagy érettségi és nem érti hogy értelmileg nincs egy szinten egy diplomás nővel.

4. Nagyon alacsony. Ilyen 160-175 cm. Egy átlagos 180 cm elvárás miatt nem kell haragudni. Főleg ha a nő is van 175

5. Szűz tapasztalatlan 30+ évesen. Miért kellene bárkinek egy ilyen? Aki nem akar szenvedni vele? Biztos oka van hogy itt tart.

6. Ha egy 30,40,50 éves férfi akarna magánál sokkal (lehet 15-20) évvel fiatalabb lányt. Ez pedofília vagy ha nem is az a törvények miatt de akkor is gyanús és undorító. Mindenki a saját korosztályában keresen partnert. Ha egy férfi 40 éves akkor 38 legyen a legalja amiben gondolkozik.

2023. febr. 21. 06:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

#20 már ha egyáltalán nő a kérdező. Nem pedig valami korosodó férfi akire igaz mind amit írt és visszautasított (ordibálva) egy fiatal nő, mert nagyon tolakodó volt vele.

35F

2023. febr. 21. 10:53
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen undorító belsővel ha 10/10 es külsőd lenne is csak köpnék egyet.

Kiafszomvagyte?! ÁLLJLEEEE melyik vót??

2023. febr. 21. 11:57
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Nő vagyok, rühellem a követelőző, sikertelem, béna férfiakat, irritálnak az incel sirámok, de amiket te összehordtál, az is megér egy misét.

1. Oké, fair

2. Szerinted 400 ezret kereső ember csóró? Ekkora fizetésből nem tud éttermi vacsorát fizetni? Ez nemcsak az országos, hanem a budapesti átlagbér felett van. A párom is sokáig kb. ennyit keresett, és a sokban mernék fogadni, hogy olyan pasi, akinél neked soha nem lehetne esélyed. Aztán előadod valami selejtnek. :D

3. Fair.

4. A tartomány, amit megadtál "nagyon alacsonynak", fura. 160 cm valóban nagyon alacsony, míg 175 az inkább átlagos. 180 cm már nem átlag, hanem átlagnál magasabb. De persze olyan elvásárod lehet magasság terén, amilyet csak akarsz. De a fogalmakat nem a te elvárásaidhoz kéne igazítani.

5. Fair.

6. 3 évvel fiatalabb nálam a párom, valamint sose vonzottak az idősebb férfiak, de az, hogy 40 évesnek 38 legyen a legalja, amiben gondolkozik, egy vicc. Ki a franc vagy te, hogy megszabd? :D Miért ne lehetne pl. egy 30-32 éves nővel mondjuk? vagy 35? 36? Mi a fsz bajod lenne azzal?

Vagy ha 20 évessel, azzal mi bajod? Az nem pedofília, a 20 éves az egy felnőtt nő. Nekem nem kellett volna 40 éves annyi idősen (sőt, még most, 30 évesen sem), de ha másnak tetszik, ki vagyok én, hogy beleugassak?

A kiskorú lányok hajkurászása valóban undorító.

2023. febr. 21. 12:16
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

"Ha egy férfi 40 éves akkor 38 legyen a legalja amiben gondolkozik."

* Leonardo DiCaprio elhagyta a chatet. *

2023. febr. 21. 22:24
 25/27 anonim ***** válasza:
21%

"Nagyon alacsony. Ilyen 160-175 cm. Egy átlagos 180 cm elvárás miatt nem kell haragudni. Főleg ha a nő is van 175"

Azért azt tegyük hozzá, hogy MINDEN csajnál elvárás a 185 cm felett. Azért elég sok csaj van 165 alatt, de ez nem jelenti azt, hogy nekik lejjebb kellene adniuk.

19 l

2023. febr. 21. 22:36
 26/27 anonim ***** válasza:
79%

"minden csajnál elvárás a 185cm felett"

Én nem tagadom biztosan tényleg nagy előny az ekkora magasság, de ha csak nem Hollandiában vagy akkor erre az állításra kb negyed óra utcán töltött idő alatt találsz ellenpéldákat szerintem.

2023. febr. 21. 23:43
 27/27 anonim ***** válasza:
91%
De mennyi sikeres férfi van?? Akik átmennének kérdező szűrőjén %arányosan? A koros dolog érdekes. Régen a 35 fölöttieket én is öregnek tartottam mert már belekényelmesedett házasságban élve nem adtak magukra. Én sem tartom magam öregnek 36 évesen. Ami kritika olykor hogy a 181cm hez képest 105kg vagyok de nem úgy nézek ki mint egy 8-9. hónap van lévő terhes nő mert eloszlik rajtam a többlet. Mérés után csak a számokból mondja az üzemorvos hogy redukálni kéne a súlyt. Amikor 70 kg voltam úgy 10-13 éve mutogathattam a kockákat a hasamon de rendre beszóltak utcán. Vittem az ebédet haza és valami utca embere jött hogy "nyami ezt ugye megosztod velem" vagy műszaki cikket vettem akkor közölte vadidegen hogy ilyenje még nincs szóval ha gondolom passzolhatom. Persze nálam maradtak a cuccok csak amolyan "ennek odamondok amit akarok" skatulyába tettek. Meg a kéregetők engem találtak meg hátha cingárként megijedek a szaguktól. Most egy mázsa felett, két egymással őrjöngő között is elsétálhatok, nem kezdenek ki velem
2023. febr. 22. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!