Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önkritikája?
Barátnőm rettentő sok édességet vesz aminek a 90%át ő eszi meg. 5 6 féle csoki mindegyikből vagy 5db, téli fagyi, forrócsoki por meg csokis puding napi 1 és ehhez semmi mozgás..
Amikor elmondtam hogy szerintem ez a sok édesség az oka amiért meghízott és mert semmit nem mozog meg hogy változtatnia kéne amíg könnyebb mindenre fogta hogy szerinte miért de ezekre nem.
Most meg rosszul esik h tudja mi a véleményem a testéről elvégre nem így ismertem meg.
3.
Felteheti, csak piszok igazságtalan a másikkal szemben. Bár, manapság ez teljesen elfogadott dologgá kezd válni.
Miért lenne igazságtalan? Honnan tudod, hogy Ő milyen testalkatú? Vagy erre is meghatározol valamilyen követelményt súlyban/magasságban esetleg lábméretben?
És, ha Ő vékony? Vagy látod a monitor előtt?
És, ha Ő kövér, de teszem azt hormonális betegség miatt vagy pajzsmirigy probléma miatt?
Egyáltalán, Te mint mezei felhasználó miért szabod meg, hogy ki tegyen fel milyen kérdést?
Hagyd ott, ha nem tetszik, mást erre nem tudok mondani.
Gondolom, nem most lett ilyen édesszájú...Csak szerintem akkor még nem látszott meg az alakján ilyen szinten, így nem is érdekelt.
"1/3 Te mennyit sportolsz?"
Teljesen mindegy, hogy ő mennyit sportol. Ha nem változott kérdező a kinézete, mióta összejöttek, akkor lényegtelen, hogy sportol-e, vagy sem.
A lényeg, hogy a csaj egy tesznye úthenger lett, és jogosan olvassa a fejére, hogy ne zabáljon ennyi csokit meg fogyjon le.
Én ultimátumot adnék a csajnak; 2 hónapja van leadni 4 kilót, különben lapát, és ezek a két hónapos próbaidőszakok mennek egészen addig, amíg vissza nem fogyott egy normális szintre.
Saját felelősségünket belátni sose egyszerű dolog. Te szóltál, ő majd feldolgozza. A leírás alapján gondolom maga a meghízás ténye nem volt titok számára. Így nem tudom, mit kéne bánnod, és sajnálnod.
Ha mégsem, akkor valóban kissé bunkó voltál, és nem csoda, hogy reflexből védekezni kezd. Nyilván látja magán, csak próbált nem szembenézni a tényekkel. Valószínűleg messze nem kellemes számára a helyzet, így megfelelő kommunikáció kellene ahhoz, hogy ne zárkózzon be a megoldás elől.
Épp ezért nem lenne rossz gondolat picit fejlesztenetek a kommunikációt, elsősorban neked. Az asszertív kommunikáció csodákra képes, és rengeteg egyébként kényes helyzetet könnyedén lehet kezelni vele.
9.
Biztosan nagyon komoly szerelem lehet az ilyen esetben ahol "próbaidők" vannak, "különben lehet menni".
Nem segíteni kellene a másik félnek a probléma legyőzésében?
11
Jajjajaj, ez a nagy együttérzés, el ne sírjam magam.. :DD
De valahogy mindig csak akkor kell együttérzőnek lenni, amikor a nőnek kéne segítség, meg neki van problémája, ugye? :D
Amikor meg olyan kérdéseket olvasok csajoktól, hogy jaj, segítség, a pasim alkoholista, jaj segítség túl sokat füvezik, jaj segítség kiabál velem, jaj segítség nem figyel rám, meg a többi blabla, akkor egyből az a tanács, hogy hagyja ott, ugyebár.. :D
Érdekes módon ilyenkor fel sem merül, hogy a nőknek ilyen tanácsokat osztogassatok, hogy "segíteni kellene a pasidnak a probléma legyőzésében" :DD
Kétszínűség lvl végtelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!