Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önkritikája?
Barátnőm rettentő sok édességet vesz aminek a 90%át ő eszi meg. 5 6 féle csoki mindegyikből vagy 5db, téli fagyi, forrócsoki por meg csokis puding napi 1 és ehhez semmi mozgás..
Amikor elmondtam hogy szerintem ez a sok édesség az oka amiért meghízott és mert semmit nem mozog meg hogy változtatnia kéne amíg könnyebb mindenre fogta hogy szerinte miért de ezekre nem.
Most meg rosszul esik h tudja mi a véleményem a testéről elvégre nem így ismertem meg.
12.
Én pont megteszem ezt ott is - aranyos módon ott pont ellenkezőjét kapom, hogy "milyen soviniszta vagyok, bezzeg, ha a nőnek van a baja, akkor aztán nincs ilyen"
Úgy tűnik mindkét oldal kizárólag a saját érdekeit tartja szem előtt. Persze ez tisztán logikusan nézve teljesen rendben van, ez az emberi viselkedés alapja. Csak ebből születik mindkét fél igazságtalan hozzáállása a másikhoz.
A legnagyobb baj hogy csak kifogás van meg hülye indok.
Szó szerint úgy megy mint aki 100éves görnyedt mert fáj a dereka csípője lába. 5éve egyszer lefogyott 54kgra és az állapota is jobb lett.
Én csak azt nem értem hogy nem látja be/ érzi hogy mennyivel másabb volt az állapota.Mert tudja milyen volt úgy és mégse motiválja..
Nincs akaraterő, hogy lefogyjon. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Neki kell fejben eldönteni, de erre nincsen akarata. Az sincs kizárva, hogy az édességek ilyen mértékű zabálása depresszió miatt van. Lehet az állandó koplalásba is belefáradt, amivel addig tartotta a súlyát. Te meg max. tovább rontod a helyzetet a mëg több bszogatással.Válaszul még többet fog falni. Ördögi kör.
Hagyd ott, ha már nem tetszik, nem tudod ïgy vonzónak látni. Ő is jobban jár. Te meg kereshetsz saláta, fitnesz mániás nőt. Van belőlük nem kevés.
Sajnos ez tipikus hogy minden rosszat erre fognak, nos én lefogytam fáradságos munkával 20kgt semmivel sem lett jobb a lábam ugyanúgy fáj.
Neked egyszerűen nem tetszik így nem az egészségét félted.
De ha nem akar úgysem változtat.
12/14 III.Edricus Anxious
Ááááá, bazze, tudom ki vagy.
Felejtsd el.
Kèrdező, 100x leírtuk már, hogy a barátnőd depressziós, azèrt viselkedik így. Ès ezt neked köszönheti.
Szakíts vele, hadd szabaduljon vègre meg tőled.
Zseniálisak ezek a női megfejtések :D
Tehát a kérdező hibája még az is, hogy egy igénytelen csokizabáló lusta tesznye gáré a nője :DDDDDD
Hölgyek, el tudtok képzelni egyáltalán olyan párkapcsolati problémát, ahol végsősoron nem a férfi a hibás? :DDD
16.
Hidd el, nem tudod, maximum sejted.
19
De, hidd el,hogy tudom. HM a monogramod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!