Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiaknak nincs önkritikája?
Nézzük a legáltalánosabb eseteket:
1. Kövér fiú/férfi de azt hiszi ő átlagos, és szerinte egy insta modell is átlagos nő
2. Csóró , maximum 3-400 ezret keres és azt hiszi ez nem hátrány. Nincs saját lakása , autója , egy éttermi vacsorát se tud fizetni. Mi lenne gyerekvállalásnál? Kuka..
3. Szakmunkással rendelkezik. Vagy érettségi és nem érti hogy értelmileg nincs egy szinten egy diplomás nővel.
4. Nagyon alacsony. Ilyen 160-175 cm. Egy átlagos 180 cm elvárás miatt nem kell haragudni. Főleg ha a nő is van 175
5. Szűz tapasztalatlan 30+ évesen. Miért kellene bárkinek egy ilyen? Aki nem akar szenvedni vele? Biztos oka van hogy itt tart.
6. Ha egy 30,40,50 éves férfi akarna magánál sokkal (lehet 15-20) évvel fiatalabb lányt. Ez pedofília vagy ha nem is az a törvények miatt de akkor is gyanús és undorító. Mindenki a saját korosztályában keresen partnert. Ha egy férfi 40 éves akkor 38 legyen a legalja amiben gondolkozik.
10 es ott a pont!
Megőrjítenek ezzel mikor tök lelakott vén trotty es halál komolyan hiszik magukról hogy 20 évesnek néznek ki.
10-es , van egy tíz évvel fiatalabb öcsém.
Egy munkahelyen dolgozunk.
Rendszeresen tévesztenek össze vele .
Én 41 ő 31 .
Ja és egyikünk sem kopaszodik és pocakos : D
Szóval képzeld, a te kis világodon kívül is van élet :D
Mondjuk,az is igaz ,hogy eszembe se jutna huszonéves kiscsajokkal kezdeni, akik azt hiszik az ő véleményük az etalon,a tuti,a megfellebbezhetetlen ...
No meg szellemben,jellemben,korban nem az én célcsoportom .
Pont hogy nagyon is van önkritikám, de érdekes, módon ha leírom, hogy miért vagyok sikertelen akkor is csak lehurrogást kapok, meg hogy nem ezekkel van a baj, hanem a "belsővel, meg a személyiséggel".
Szóval akkor hogyan is van ez?
1. Kövér fiú/férfi de azt hiszi ő átlagos, és szerinte egy insta modell is átlagos nő
Nem vagyok kövér és szerintem az insta modell sem átlagos (mert sokkal rosszabb, kell a francnak olyan nő aki egész nap a seggét fotózgatja és kißaszott értékesnek tartja emiatt magát).
Viszont kopaszodom erősen, 28 éves koromra szinte semmi hajam nem maradt. Ezzel mit lehet kezdeni? Semmit. (a hajbeültetés nem megoldás csak nézz utána, de mindegy).
2. Csóró , maximum 3-400 ezret keres és azt hiszi ez nem hátrány. Nincs saját lakása , autója , egy éttermi vacsorát se tud fizetni. Mi lenne gyerekvállalásnál? Kuka..
Még 300-at sem keresek, de az ország 80%-a így van ezzel. A KSH átlagbér valahol nettó 350 körül van, a medián bér nincs 300. Magyarán az ország dolgozó lakosságának felének nincs nettó 300-a, az átlagbért meg a 80% nem keresi meg (ezt a KSH is elismeri). Egy éttermi vacsorát ki tudok fizetni és van saját lakásom is.
3. Szakmunkással rendelkezik. Vagy érettségi és nem érti hogy értelmileg nincs egy szinten egy diplomás nővel.
Diplomám van, ami csak hátrányt jelentett minden téren a munka szempontjából. Diplomásként nem vesznek fel sehova, hacsak nem valami mester fokozatú műszaki diplomáról van szó. Nekem csak hátrányom származott ebből a szarból, egy jó szakma milliószor többet ér, mint egy fos diploma.
Egy szakmunkás pedig manapság amúgy JÓVAL többet keres, mint bármilyen mérnök akár.
Pl. nyáron a lakásomban cserélni kellett a WC lefolyó csövet, 170 ezret kért el a két szaki, szerencsére a biztosító fizette. Kb. 4 óra volt az effektív munka, úgy, hogy helyre sem állították a kárt, csak kivésték a régi csövet és berakták az újat. Ráadásul mondták, hogy aznap még elég sok helyre mehetnek, de majd eldöntik, lesz-e energiájuk rá.
Te keresel naponta 170 ezret (jó ketten voltak szóval csak 85 ezer)?
4. Nagyon alacsony. Ilyen 160-175 cm. Egy átlagos 180 cm elvárás miatt nem kell haragudni. Főleg ha a nő is van 175
Erről sem tehet senki, ez genetika. Nem önhibájából lesz valaki alcsony...
5. Szűz tapasztalatlan 30+ évesen. Miért kellene bárkinek egy ilyen? Aki nem akar szenvedni vele? Biztos oka van hogy itt tart.
Errő sem feltétlen tehet, hiszen előbb írtad, hogy alacsony. Simán lehet, hogy az alacsonysága miatt nem talált soha maga mellé senkit vagy csak egyszerűen irtó ronda az illető.
De az is lehet, hogy olyan elvei vannak, amelyek miatt ez nem volt lehetséges: pl. házasság előtt nem akart szexelni, vagy nem akart alakalmi kapcsolatokat, komoly meg nem jött össze neki stb.
6. Ha egy 30,40,50 éves férfi akarna magánál sokkal (lehet 15-20) évvel fiatalabb lányt. Ez pedofília vagy ha nem is az a törvények miatt de akkor is gyanús és undorító. Mindenki a saját korosztályában keresen partnert. Ha egy férfi 40 éves akkor 38 legyen a legalja amiben gondolkozik.
Apám és anyám között is 8 év van mégis megvannak elé régóta egymás mellett. A férfi nő között 10 év korkülömbség sem nagy dolog, ez régen is így volt és most is.
Szóval tessék gyakorlom az önkritikát:
ronda vagyok és csóró emiatt nincs senkim.
"Csóró , maximum 3-400 ezret keres" Most nem azért de szerintem a nettó 300-400 körüli fizetés valóban nem sok de nem is nagyon kevés egy átlag fizetés:
Szerintem még egész jónak is számít ha azt vesszük, hogy a medián ami tényleges kőzépérték kb 250e...
Egész úton hazafelé azon gondolkodám, hogy megírjam-e a magamét, de egy bizonyos szint felett... Fogad ezt a vereset helyette:
"A hajad olyan fekete,
a ruhád oly fehér;
az ifjuság igérete
az élettel felér.
Óh csal az ember élete!
Ki tudja, mi nem ér?
Ruhád is lesz még fekete,
hajad is lesz fehér..."
- Babits Mihály: MEMENTO
Kedves hölgyem, aki így fikázza a "sikertelen" párkereső férfiakat, nem lehet nagyon sikeres önmaga sem a párkeresésben.
De persze ez nem a te hibád, hanem azok a rohadék férfiak tehetnek erről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!