Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy haverom elkezdett ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy haverom elkezdett ghostingolni (nem válaszolni az üzeneteimre), hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Nyilván nem első randi volt, hanem kb 8x találkoztunk, majd a vége felé átment inkább baráti viszonyba. Az ismertségünk végén éreztem, hogy ő nem tud barátként tekinteni rám, de ő ezt nem közölte velem őszintén. Így inkább eltűnt, nem reagált a posztjaimra. Utolsó üzenetemben boldog születésnapot kívántam neki, de nem nézte meg.

Nem akarom egyrészt lejáratni magam, félek ha írok neki megint nem válaszol, hanem csak a saját mellét fogja verni, hogy na ezt érdemes is volt ghostolni, amilyen.

Ezt az örömöt nem akarom neki megadni. Simán az is lehet, hogy mással randizik épp, de azért egy köszönömtől nem esne le a korona a fejéről.

Elszomorít, mert rendes embernek ismertem meg, de be kell látnom, hogy ez így nem barátság már.

Követ egyébként Instán meg Facebookon, de ennyi.

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én ezt egyáltalán nem látom barátságnak.

Mások voltak az elképzeléseitek, ő mostmár nem látja ebben a párkapcsolati lehetőséget, ezért tovább állt.

Ennyi történt.

Viszont téged ez jobban megérintett ahogy látom, mert ezek szerint nem te mondtad ki a barátságot. Nem zártad le még magadban, mert a lezárás azt jelentené, hogy téged ez ennyire, ilyen szinten nem visel meg. De megvisel.

Első a gyógyulás felé, hogy elfogadod, hogy neked bejön még mindig. Második, hogy elfogadod, hogy mások voltak a nézeteitek, ezért nem működne. És szépen időt adsz magadnak. A tagadás sosem segít, az azt jelenti, hogy elnyomsz magadban valamit. Nem elnyomni kell, hanem feldolgozni. Sokan keverik a kettőt. És utána jobb lesz. Mindenkinek van az életében valaki, aki megfogja, de nem működhet vele, mert mások (ez velem is megtörtént, és nagyon sz*r érzés), de ilyenkor időt kell adni magadnak.

2023. ápr. 12. 11:32
 22/30 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy az új randipartner ismeri ezt a srácot. :D Bár évek óta nem tartják a kapcsolatot. Abban nrg tudtunk állapodni, bogy nem százas a gyerek.
2023. ápr. 12. 11:33
 23/30 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy százas, vagy sem.

A lényeg, hogy mások az elképzeléseitek.

Viszont óvatosan, mert az új randipartner lehet érezni fogja rajtad, hogy te még a másikhoz vonzódsz.

2023. ápr. 12. 11:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem érzem haverságnak. Megpróbáltatok ismerkedni, randiztatok párszor, nem jött be, és a szokásos "legyünk csak barátok" dumával ezt berekesztettétek. Vagyis ő, mert te még mindig ezen rugózol valamilyen rejtélyes okból. Ez simán nem barátság, ez egy megszakított ismerkedés. 8 randi az nálam nagyjából 2 hét, nagyon max 1 hónap, ennyi időt adott a srác nektek, de már nem akar tovább veled foglalkozni.

Hogyan kezeld? Hagyd. Ne írogass neki és ne rugózz azon, hogy mikor ír és mit miért csinált. Simán lezárta a kettőtök közötti kapcsolatot (baráti vagy sem), tegyél te is így. Mint bármelyik exszel.

2023. ápr. 12. 11:59
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Szerelmes vagy tán?
2023. ápr. 12. 12:48
 26/30 anonim ***** válasza:

"Egyébként ezzel a sráccal van egy közös Netflix-accountunk. Most mit csináljak vele? Nem én fizetem."

Édes Istenem! Ne légy már ilyen szerencsétlen! Mi az, hogy közös? Egy account egy emberre szól. Nem a tied, nem te fizeted, max. megadta a belépési adatait. Ne foglalkozz vele. Ne használd.

2023. ápr. 12. 16:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Vedd elő az önérzeted, és nézd te is levegőnek!!
2023. ápr. 14. 10:47
 28/30 A kérdező kommentje:
Visszaírt nekem. De nem nyitotam meg.
2023. ápr. 14. 11:46
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez most vagy kamu, vagy a világ nem látott még két ilyen szerencsecsomagot, mint ti ketten. Tudod mit, ezek szerint tökéletesen összeilletek, én szurkolok nektek!
2023. ápr. 14. 14:06
 30/30 A kérdező kommentje:
Valoban visszairt. De sok nap kesessel. Viszont az insta sztorijait hide-olta elolem, meg a highlight-jait sem latom mar.
2023. ápr. 14. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!