Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte törvényszerű, hogy miután átmegyünk Facebook-ra vagy Instagramra beszélni Tinderről, szinte mindenki ghostingol néhány kivétellel pár mondat után. Mit rontok el?
Előtte Tinderen nagyon jól elbeszélgetünk, és ha sikerül valakivel jól elbeszélgetnem, akkor általában 5-6 nap után átmegyünk Messengerre vagy Instagramra, amit sokszor nem is én ajánlok fel, hanem a nők akikkel beszélek, és ott pár mondat után a legtöbb beszélgetés megszakad, csak annyit látok, hogy online vannak, vagyhogy rakják ki a képeket/sztorikat Instára :D
A beszélgetést mindig onnan folytatom ahol Tinderen elakadt, tehát nem egyből letámadom, hogy na ha már itt beszélünk, akkor mikor randizunk vagy valami?
Hanem onnan folytatom ahol Tinderen befejeztük.
A képeim Tinderen és Instagrammom ugyanazok, Instagrammo +-ban van pár kép a nyarlásaimról, képek a haverokkal, meg a helyekről ahol voltam sztorik, szóval nem az van, hogy teljesen máshogy nézek ki rajtuk vagy valami.
Már szinte félek átmenni másik platformra mert onnan tudom, hogy akkor ennyi volt a beszélgetés :D
A mai ismerkedések, kapcsolatok már filléres kategóriába sem tartoznak. Bárki beszélgethet bárkivel, ebben már nincs érték. Ha most én férfiként akarnám, akkor naponta 10 új nővel beszélgethetnék. Kb. 346X mondtam el ugyanazokat az infókat, ugyanazokat a kérdéseket. Pár nap alatt már érzi az ember hogy vagy találkozik és ott eldől minden, vagy megunja a pötyögést. Az életben mindenki sokkal de sokkal másabb, az életben jön át igazából a másik személy. Ha párkeresésről van szó, 2-3 levél és találkozó, feleslegesen nem raboljuk egymás idejét. A fénykép is csak egy iránymutató, de a valóságot nem tükrözi.
Az online élet egy műanyag, nulla, semmitmondó valami, egy délibáb. Én azt látom hogy ahogy a világ egyre jobban online-osodik, annyival lesznek az emberek érzelmileg, mentálisan szegényebbek. Jobban jársz ha pár nap alatt randira hívod a lányt, vagy élőben ismerkedsz.
Sajnos azzal is legyél tisztában, hogy az online térben nincs személyed, nincs lelked, nincs szíved, ott nem ember vagy hanem egy bitekből álló adathalmaz fotót alkotva meg néhány karakter. Egy kattintás vagy, és jöhetnek az izgalmasabbnak tűnő bit halmazok. Pont ez okozza a kor emberének ezt a lelki frusztrációját, hogy "héééé, ember vagyok", kezeljetek már emberként! Aztán azt tapasztalja hogy átlapozták... :) Nem, a neten nem vagy ember, az online élet nem sok emberit tartalmaz. Fogd fel így, igazából te sem az embert látod a nőben, hanem a bit halmazt, ami egy jó fotóban kerekedik ki. Még nem emberi, mert csak elképzeled milyen lehetne vele. Láttad a szemeit a valóságban? A reakcióit? Az illatát? A mozdulatait? A hangját? Mert ez a valódi! Tudom hogy te ezt szeretnéd. Akkor viszont hívd el valahova. Ha lekoptat, lelép, ne vedd zokon. Jobb is így.
A hármas válaszoló tényleg nagyon jót írt, viszont az a baj, hogy itt is elég sokszor olvasni, hogy 2-3 nap után senki nem mond elvileg igent egy randira, nagyon sok itteni válaszoló is azt mondja, hogy 1 hét ismerkedés legalább aztán szóbajöhet a randi is.
(Én is inkább preferálnám a 2-3 nap beszélgetés utáni randit, de ez szinte mindenkinek gyors ahogyan tapasztalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!