Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok a facebook társkeresővel?
Gondolom ugyan az mint a hasonló platformokon.
Mindenkit is húzz jobbra/likeolj. Férfiként (főleg, ha semmi extra kimagasló nincs benned se a külsődön, nem vagy giga chad) nem kell nézni se, hogy ki az csak nyomjad a tetsziket aztán majd a végén meglátod, hogy mi lessz (ha lessz).
2x3 hónapot voltam fent. Bekedveltem kb. 150 férfit a megnézett kb. 800 adatlapból, ebből kölcsönösen visszakedvelt 21, 5-tel álltam neki levelezni, pontosabban 5 férfi írt nekem üzenet, 1-gyel jutottunk el a telefonszám cseréig, de végül olyat talált beszólni, amiből kibukott, hogy nem passzolunk össze (le akarta szabályozni, mit ehetek, mit nem). Így nem lett randi.
Szóval minimum 100-t kedvelj be, hogy legyen esélyed randira.
Kezdjük azzal, hogy nekem fel se dobja a fb a társkeresőt sehol. :D
Mit csináltál mellesleg az elmúlt 20 évben, hogy 41 évesen még ismerkedned kell? Én 35 éves koromig csinálom, aztán abbahagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!