Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a tapasztalatok a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok a facebook társkeresővel?

Figyelt kérdés
41 éves férfiként (fiatalos,sportos,egyszerű alkalmazott,gyermektelen),mik az esélyeim ? Eddig bekedveltem 10 nőt a 20km-es körzetből, 1 se reagált vissza,eltelt 1 nap. Kedveljek be 100at hátha lesz belőle 2-3 aki visszakedvel,vagy mik itt az arányok,szokások stb?
2023. márc. 11. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

Tele van prostikkal a pasik meg az ilyen kinai meg nem.magyar kitett csöcsűeknek irnak ezer komment alattuk.mikozben a tarsker oldal szlogenje ha keresed a nagy őt.

A pasiknak a prostik a nagy ő.

Ez a véleményem a face társkerről.

Meg tele van fogatlan tatákkal cigókkal.

2023. márc. 11. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:

A nőknek pedig a kigyúrt milliomosok a nagy ők.

Az átlagosnak sem felel meg az átlagos mert mindenki a saját kategóriája felett keres, aztán pedig megy a sírás, hogy milyen rosszak ezek a társkeresők mert soha nem jön össze semmi..

2023. márc. 11. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális nők is vannak a korosztályodban, de jelentős átfedés van a Tinderrel a felhasználókban.

Ha valamire akarsz jutni, akkor legyenek jó minőségű képeid, lehetőség szerint egyiken se tarts halat a kezedben és nem baj, ha minél aktuálisabbak.

A kedvelési arány teljesen kiszámíthatatlan próbálkozz, variálj, amíg be nem indul. Legutóbb csak körülnézni mentem fel, nem írtam magamról egy szót sem, és valami tájképet töltöttem fel a telefonról, amit én lőttem korábban. Szinte mindenkit balra rántottam, de volt néhány érdekesebb profil, ami megtetszett, ők mentek jobbra, és még így is visszajelöltek talán hárman. Aki leginkább érdekelt, arra ráírtam, válszolt, és már aznap este beszéltünk néhány órát telefonon.

Ha csak ezt nézem, akkor teljesen lutri, hogy mi működik, meg mi nem. Annyi biztos, hogy nem kell (szabad) túl komolyan venni az egészet, ha valami meg mégis jól alakul, akkor majd ráérsz abban a konkrét helyzetben odatenni magad. Addig viszont tekintsd játéknak és mulass jól.

2023. márc. 11. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne nagyon éld bele magad, ez is csak egy platform, de ugyanolyan eséllyel tudsz komolyat összehozni, mint ha máshol, élőben ismerkednél.

Elváltam én is, pár hónapja vagyok fenn a facebook társkeresőjén. Lőttem egy szelfit, amin a legjobb formámat hozom. Egy hobbist, meg egy hétköznapit. Pontyfényképet nem tettem fel. :)

Csak olyan nőket jelöltem, akikkel élőben is szívesen találkoznék, akikkel el tudnám képzelni a hosszú távú kapcsolatot. Összesen ketten jelöltek, és egy jelölt vissza. Vele hetek óta chatelek, úgy néz ki, lesz randi is. Másik társkeresőn is fenn vagyok, onnan több matchem volt, de randi egy sem. Havonta kapok jelölést, de vagy túl messziről, vagy nagyon nem bejövős nőktől. Élőben van még valaki, akivel most jegelem a dolgot, mert ez a facebookos jobbnak tűnik.

Élőben jobban pörög a kommunkikáció, gyorsabban kiderül, hogy passzolunk-e, vagy csak az időnket vesztegetnénk. Ebben a korban már minden átlagosan kinéző nő komoly kapcsolatot keres, nekem még olyan randim nem volt, ahol felhívtak volna lakásra, pedig feldobtam a labdát, akivel úgy alakult. Akikkel randiztam, mind az ismeretségi körből került ki, vagy beajánlottak.

A netes társkeresőkre azért regisztráltam, hogy olyan nők is képbe kerüljenek, akik ezen a körön kívül vannak. Egyelőre nem nagyon jött be, de azért minden héten van 1-2, akit érdemes bejelölni.

2023. márc. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!