Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte törvényszerű, hogy miután átmegyünk Facebook-ra vagy Instagramra beszélni Tinderről, szinte mindenki ghostingol néhány kivétellel pár mondat után. Mit rontok el?
Előtte Tinderen nagyon jól elbeszélgetünk, és ha sikerül valakivel jól elbeszélgetnem, akkor általában 5-6 nap után átmegyünk Messengerre vagy Instagramra, amit sokszor nem is én ajánlok fel, hanem a nők akikkel beszélek, és ott pár mondat után a legtöbb beszélgetés megszakad, csak annyit látok, hogy online vannak, vagyhogy rakják ki a képeket/sztorikat Instára :D
A beszélgetést mindig onnan folytatom ahol Tinderen elakadt, tehát nem egyből letámadom, hogy na ha már itt beszélünk, akkor mikor randizunk vagy valami?
Hanem onnan folytatom ahol Tinderen befejeztük.
A képeim Tinderen és Instagrammom ugyanazok, Instagrammo +-ban van pár kép a nyarlásaimról, képek a haverokkal, meg a helyekről ahol voltam sztorik, szóval nem az van, hogy teljesen máshogy nézek ki rajtuk vagy valami.
Már szinte félek átmenni másik platformra mert onnan tudom, hogy akkor ennyi volt a beszélgetés :D
3-as tökéletesen összefoglalta.
Aki teheti, szerintem kerülje az internetes ismerkedést.
Energiavámpír hosszú távon, ha érzékenyebb személyiség vagy, akkor még önbizalmi gondokat is tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!