Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy haverom elkezdett ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy haverom elkezdett ghostingolni (nem válaszolni az üzeneteimre), hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Nyilván nem első randi volt, hanem kb 8x találkoztunk, majd a vége felé átment inkább baráti viszonyba. Az ismertségünk végén éreztem, hogy ő nem tud barátként tekinteni rám, de ő ezt nem közölte velem őszintén. Így inkább eltűnt, nem reagált a posztjaimra. Utolsó üzenetemben boldog születésnapot kívántam neki, de nem nézte meg.

Nem akarom egyrészt lejáratni magam, félek ha írok neki megint nem válaszol, hanem csak a saját mellét fogja verni, hogy na ezt érdemes is volt ghostolni, amilyen.

Ezt az örömöt nem akarom neki megadni. Simán az is lehet, hogy mással randizik épp, de azért egy köszönömtől nem esne le a korona a fejéről.

Elszomorít, mert rendes embernek ismertem meg, de be kell látnom, hogy ez így nem barátság már.

Követ egyébként Instán meg Facebookon, de ennyi.

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Amugy nekem is tetszik, barmennyire is fura neha a szemelyisege. De valahogy en ezt hosszabb szenvedes aran lezartam. Es tudtam fele barátként kozeledni. Meg ossze is futottunk ketszer is, amikor elvileg ez az ugy mar le volt zarva. Szoval ezek utan nem ertem, hogy mit akar. Plane ha o szakitott velem. Valahogy ez az egesz nem hagy nyugodni...
2023. ápr. 12. 10:45
 12/30 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen talált már valaki mást, aki férfiként néz rá és nem akar udvariassági köröket futni veled.
2023. ápr. 12. 10:50
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok.

Az, hogy te tudtál utána barátként közeledni felé, az nem azt jelenti, hogy Ő is fog tudni. Ahány ember, annyi személyiség, mindenkinek mások a folyamatai, mások a megküzdési mechanizmusai, és még sorolhatnám.

A másik, amit a 12. válaszoló írt, lehet, hogy talált valaki mást, és így már nem akar barátságot sem. Vannak férfiak, akik nem barátkozni akarnak, hiába rendes a nő. Ezt is el kell fogadni. Vagy kapcsolat, vagy semmi.

És hangsúlyozom, nem mindenki ilyen, de vannak ilyen emberek is, széles a paletta.

2023. ápr. 12. 11:00
 14/30 A kérdező kommentje:

Annyit látok, hogy a Tindere aktív, magyarul max randizgathat.

Én is randizok most egyébként, de valahogy ez az egész nem hagy nyugodni. Ha kíváncsi lenne, én elmondanám őszintén neki, hogy már van valakim. De fogalmam sincs, hogy ez-e az ürügy. És lehet csak rontanék a szitun.

2023. ápr. 12. 11:02
 15/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet, hogy rossz a megérzésem, de nekem valami azt súgja, hogy neked még mindig tetszik, azért foglalkoztat téged ennyire.

Írtad, hogy neked is tetszett, de barátságra redukáltad. Miért? Mi volt ennek az oka?

Mert én még mindig azt érzem, hogy neked tetszik.

2023. ápr. 12. 11:10
 16/30 anonim ***** válasza:

Aki ghostingol azzal nem kell foglalkozni.

Nem írom én mit csinálnék a helyedbe, mert nem rólam van szó.

De egyértelmű, hogy a legjobb amit tehetsz, ha továbblépsz, és nem írsz neki, és nem keresed. Elő kéne venned az önérzeted.

Egy pasi akinek kellesz, az nem ghostingol és keres folyamatosan érezteti, hogy szeret.

Ebben a szituációban randiztatok "barátságba ment át?!" khm mindegy ezt most nem fogom kielemezni, de ha valaki randizik és nem egymást keresik, nem vesztegetik a másik idejét, pláne, hogy te nem barátként tekintettél rá, ilyen helyzetben mikor az egyik érez, nincs barátság, te bírnád nézni, barátként, hogy mást visz randizni, mást keres és mást szeret?

Legyél jó önmagadhoz, és adj esélyt a következőnek, aki lehet szeretne téged, nem úgy mint aki most ghostingolt.

2023. ápr. 12. 11:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Uh elolvastam a többi válaszod is. Nem vagy túl rajta, és van valakid is, ez egy másik nem oké párosítás, ha a másik meg teljesen rád figyel, te nem mivel őrlődsz egy lezáratlan dolog miatt, ha lezártad volna, nem írnád azt, hogy ha találkoztatok volna elmondanál neki hogy új pasid van, na de miért nem az új pasiddal foglalkozol?

Ez most ilyen harmadik fél megbántós gyanús jövőbeli szituációt generálsz ezzel, mert nem vagy túl az előzőn.

2023. ápr. 12. 11:22
 18/30 anonim ***** válasza:
16-os, 17-es vagyok.
2023. ápr. 12. 11:23
 19/30 anonim ***** válasza:
* elmondanád neki
2023. ápr. 12. 11:27
 20/30 A kérdező kommentje:

15) Elfogadtam, hogy ő nem tud kompromisszumokat kötni, és alapvetően más az elképzelésünk egy kapcsolatról. Én pl nem igénylem,higy valakivel folytpn együttlegyek. Ha nem látom hetekig, akkor is megvagyok. Neki egy olyan társ kell, aki a nap nagy részében vele van. Aztán ő javasolta, hogy legyünk barátok. Néha ő is elbizonytalanodott, írogatott nekem, mintha meggondolta volna magát. Ekkor találkozott velem megint. Utána kezdett leéülni a beszélgetés, majd beghostolt. Ennyi volt.

Úgy érzem tudat alatt kívánt még engem, de próbált valamilyen szinten lerázni, vagy úgy reagálni, hogy kb magam kopjak már le. De én elég kitartó voltam.

A tervem az, hogy szimplán nem írok neki többet, próbálok ismerkedni mással, aztán lehet magától elfelejtődik. Nem törlöm a beszélgetést, mégis csak az életem része volt.

2023. ápr. 12. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!