Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond, ha egy férfi elvárja, hogy a nő akivel összejön, igényes legyen?
Úgy veszem észre hogy a nők egóját iszonyatosan sérti ha igénytelennek vannak titulálva de ugyanakkor meg a mai világban ellustult a legtöbb ezért inkább mindenféle ideológiákat gyártanak hogy úgy jó minden ahogy csinálják.
pl. hogy a nemi szőrzet véd a fertőzések ellen, a hüvelyt káros rendesen kimosni, a fogamzásgátló az meg igazából egészségtelen, tönkretesz, stb.
Miért csak a felelősség hárítás és mellébeszélés megy?
"Ha már itt tartunk, mi a f@ sznak a szőr az alkaron? Csak ezt magyarázzátok meg."
Neked van?
"Kopjál csak le szépen."
Ígértél szelfit, azt sem kaptam. Nem tudtál összeszedni senkit, aki pózolna helyetted, mint nő?
Sajnálom hölgyeim, ha valakit megbántottam egy kicsit. :/ :)
Én csak azt nem értem, hogy
ha valaki viccel, akkor azt miért KELL nektek... kötelező jelleggel megsértődéssel lereagálni. Miért ez a reflex bennetek. A vicc az csak vicc.
Nem tetszik? Lapozz...
Ne Boomer-kedjetek, ti jobbak vagytok ennél. A bolondozás csak bokondozas. Én is most itt vagyok a Morrisonsban, barátokkal iszogatunk, néha mobilozok, ha lesz erőm még táncolok, de mindenki el van...
A hisztériázó nők unalmasak. Lassan indul a buli aztán mar nem leszek annyira Offline. Még a jóból is megárt a sok (Nem h a GyK-ekből xD) Egy kicsit kezdjétek el, Élvezni az életet... Oké.
Kösz a diskurzust, meg az első 6-8 kommentet. Izgi volt. Pusza Pussza
mármint annyira Online, na,francos mobil
*
“Ha már itt tartunk, mi a f@ sznak a szőr az alkaron? Csak ezt magyarázzátok meg."
Mivel természetesen nő oda a szőr, így a természettől kérdezd.
"Ne fogsz a képeim alatt baromságokat írkálni..."
Fotózd le magad most és küldd el. Az alá hogy írok, cica?
Te ajánlottad fel, hogy küldesz képet. Ja, csak a pofád volt nagy, hapsikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!