Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gond, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond, ha egy férfi elvárja, hogy a nő akivel összejön, igényes legyen?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre hogy a nők egóját iszonyatosan sérti ha igénytelennek vannak titulálva de ugyanakkor meg a mai világban ellustult a legtöbb ezért inkább mindenféle ideológiákat gyártanak hogy úgy jó minden ahogy csinálják.

pl. hogy a nemi szőrzet véd a fertőzések ellen, a hüvelyt káros rendesen kimosni, a fogamzásgátló az meg igazából egészségtelen, tönkretesz, stb.

Miért csak a felelősség hárítás és mellébeszélés megy?

2023. ápr. 6. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Azzal nincs baj, azzal van a gond, hogy a férfiak a saját preferenciájukat próbálják igényesség névvel eladni és rátukmálni a nőkre, ha valaki esetleg nem illik bele vagy nem is akar beleilleni abba a preferenciába.

Tehát azzal nincs baj, hogy neked a csupasz punci tetszik, de ez ne legyen már több annál, mint ami: személyes preferenciád. Senki nem kéri, hogy te szeresd meg a szőrös puncit, de előadni, hogy a nem szőrös punci igénytelen az nettó baromság, mert az az igénytelen, ha valaki nem mosakszik és emiatt büdös a puncija vagy sz-rdarabkák lógnak ki a s-ggszőréből, de aki nem mosakszik rendesen, az ugyanúgy igénytelen lesz és büdös akkor is, ha teszem azt éppen megborotválkozik...

A fogamzásgátló pedig - mint minden gyógyszer - elég komoly mellékhatásokat tud okozni az emberi szervezetben, és amíg nem ismered az adott ember orvosi és egészségügyi hátterét, addig nem is tudod azt érdemben értékelni se, és persze, nyilván a fogamzásgátlás az egy igényességi kérés, de az, hogy ki milyen fogamzásgátlási módszert preferál, az már nem igényességi kérdés, pláne kezdeti ismertségnél, ahol a legjobb - és legigényesebb - megoldás akkoris az óvszer, ha tetszik, ha nem,azért pedig te ugyanannyira felelősvagy, mint bármelyik női partnered.

2023. ápr. 7. 10:51
 42/83 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kérdező. Miért nem akarsz szembenézni azzal, hogy te nem a p.nát szereted hanem a f.szt. Nem a nőket kell gyűlölni a természet adta tulajdonságaik miatt csak azért mert te szétfrusztrálódsz az elnyomott homoszexualitásod miatt. Kívánom, hogy megleld a békédet.
2023. ápr. 7. 15:19
 43/83 anonim ***** válasza:
89%

28:

Nem, tabletta mellett nincs menstruáció. Az megvonásos vérzés. Sokan nincsenek vele tisztában, pedig fontos megkülönböztetni a kettőt egymástól. Fogamzásgátló szedése alatt nem történik ovuláció, a méh nyálkahártyája a tabletta által bevitt hormonok hatására vastagszik meg, majd válik le.

Jaj kérdező, az a nagy igazság, hogy az itteni vergődés a maximum ami kijut neked, nincs az az épeszű nő aki szóba állna a fajtáddal, úgyhogy ne tégy úgy, mintha nap mint nap seregével kéne visszaverned borotválatlan nők ostromát. Egyébként fel nem foghatom, hogy az internet világában hogy lehet ilyen sötétségben élni. Simán rákereshetnél a fogamzásgátlásra, a női nemiszerv tulajdonságaira, az elsődleges és másodlagos nemi jellegekre, de neked derogál aktuális tudást magadra szedned.

2023. ápr. 7. 21:40
 44/83 anonim ***** válasza:
69%

43

Köszönöm szépen a kioktatást, igen, a tablettát így szokás szedni, tehát van mellette is vérzés, ahogy írtam. Csak mert a kérdező azt is igénytelennek tartotta, hogy egy nő menstruál.

2023. ápr. 8. 12:15
 45/83 anonim ***** válasza:
89%

Elvárhatja ezt törvény nem tiltja, és én sem.

De neki is lesznek elvárásai.

Vajon meg fog felelni az elvárásoknak a pasi?

2023. ápr. 9. 12:16
 46/83 anonim ***** válasza:
0%

Az egyik baratnőm feminista. És kitalálta, hogy a férfiak elvárásai általi elnyomással szemben..., úgy lép fel, hogy mostantól nem borotválja a karját és a lábát.

Azóta pedig az egyébként tök jófej pasijával rendszeresen nézeteltérései vannak az újdonsült ''szokása'' miatt.

Bírjuk őt mi így is, bárhogyan! De nem fogja fel, hogy ez 2023 és az Insta meg a FB világa... Ez ma marhára nem divat.

Szegény pára...

24/N

2023. máj. 20. 04:29
 47/83 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Medical News Today:

“Researchers theorize that pubic hair serves three main purposes for the human body. These include:

reducing friction during sex

preventing bacteria and other microorganisms from transmitting to others

maintaining the optimal temperature for the genitals”

[link]

“When you use soaps, sprays, or gels — and yes, even water — to wash inside your vagina, you disrupt the bacterial balance. This can result in bacterial vaginosis, yeast infection, and other irritation. Washing your vagina can also affect your vagina's ability to clean itself.”

[link]

“More serious potential side effects of birth control pills include:

blood clots.

gallbladder disease.

heart attack.

high blood pressure.

liver cancer.

stroke.”

Mindez azzal szembeállítva, hogy “brühühű a felnőtt nők nem úgy néznek ki mint prepubertás korú kislányok”… látom a prioritások megvannak.

2023. máj. 23. 11:06
 48/83 anonim ***** válasza:
0%

A 46-os válaszoló voltam. Elmeséltem az én történetemet. Miért pontoztatok le, nőtársaim? Esetleg éppen nem azt olvastátok, ami a érzékeny pici szíveteknek oly' kedves? Volt egy ilyen pillanat?...

Sajnálom, amit leírtam, az történt. Ennyi. Fáj az igazság?

Ébredjetek fel!... Hat az élet nem CSAK napfény és szívárvány . . . Senkinek sem.

Jaj drágáim.

Az javaslom számotokra, hogy kezdjetek el felnőni, és kialakítani egy érett személyiséget magatoknak, ami a valóságban tapasztalható kellemetlen érzéseket is segít elviselni nektek is.

2023. máj. 25. 21:49
 49/83 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok nő, de lepontoztalak. Rohadt gáz, hogy ennyire alárendeled magad az instának és idióta társainak. A barátnődet meg köpködöd, amiért nem teszi. Sajnállak. Normális férfinak nem ez kell. Nem ez számít.
2023. máj. 25. 21:57
 50/83 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy a karomat én nem borotváltam soha. :D
2023. máj. 25. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!