Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond, ha egy férfi elvárja, hogy a nő akivel összejön, igényes legyen?
Úgy veszem észre hogy a nők egóját iszonyatosan sérti ha igénytelennek vannak titulálva de ugyanakkor meg a mai világban ellustult a legtöbb ezért inkább mindenféle ideológiákat gyártanak hogy úgy jó minden ahogy csinálják.
pl. hogy a nemi szőrzet véd a fertőzések ellen, a hüvelyt káros rendesen kimosni, a fogamzásgátló az meg igazából egészségtelen, tönkretesz, stb.
Miért csak a felelősség hárítás és mellébeszélés megy?
Nem hiszem el hogy ennyi ostoba hímnemű létezik akik itt állandóan hüvelyöblítésért hisztériáznak. Remélem nem általános, csak az itteni szűz incelek ennyire degeneráltak.
Hálistennek sose beszéltem élőben ilyen sötét pasasokkal.
Sunaszőr: nekem nincs. Mert így tetszett 20+ éve is és így tetszik most is. Ezért nincs. Az igényességnek ehhez semmi köze nincs. Nem igénytelen a megléte hanem természetes, illetve egy döntés. A testrész gazdájának a döntése. Nevetséges hogy azt hiszitek hogy körülöttetek, a kis pömpölőtök meg a kielégülésetek körül forog a világ.
Ha mindennap hüvelyt öblítenék, olyan fertőzéseket kapnék, hogy az igénytelen meg sem közelíti az egészet.
A biológiával legyél tisztában cicuka.
"Nincs igazad femcelke. Én a szőröset szeretem. Fogjátok már fel hogy a férfiak nem egységes massza!"
Érdekes, hogy ezt csak a nőnek mered mondani, a kérdezőnek nem. Még képernyő mögött is ennyire gyáva vagy.
Akkor biztos a nőgyógyászok is mellébeszélnek, esetleg hülyék, amiért finoman szólva sem ajánlják a hüvelyöblítést, mert bizony nagyon is tönkre lehet b.szni vele a hüvelyflórát. De neked mi is a bajod egy normál tekintetben ápolt puncival?
8-as: Álljon meg a menet, ne hasonlítsuk már össze a kettőt! Egy nő is mossa kívülről a nemi szervét, ha nem, akkor igénytelen. (Leírtam, hogy a kiöblögetés viszont fertőzésveszélyt rejt magában, és öntisztuló a hüvely amúgy is). Egy férfinak sem a seggébe, húgycsövébe kell beletúrnia, csak megtanulni a fitymát hátrahúzni, és nem csak tessék-lássék módon megmosni a f.rkát, amire normál esetben már egy óvodás is képes!
Látom biológia órára nem jártál be. Hüvelyöblítés? Olyan fertőzéseket elkapsz hogy messze leszel az igényestől!
Neked normális hogy a nő hormonokat szedjen, amiknek 1000 féle mellékhatása van? Trombózis, hízás... soroljam?
Te se vagy a legélesebb kés a fiókban.
15. Ő… 😥 én ezt nem tudtam elnézést. Ne fertőzödjön meg senki emiatt.
14. “ Érdekes, hogy ezt csak a nőnek mered mondani, a kérdezőnek nem. Még képernyő mögött is ennyire gyáva vagy.”
73man kiosztjátok, mitől gyávaság ha én nem szólok? Amúgy ha ennyire akarod!
Kérdező az is igényes ám ha egy nő szőrös. Csak tartsa tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!