Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond, ha egy férfi elvárja, hogy a nő akivel összejön, igényes legyen?
Úgy veszem észre hogy a nők egóját iszonyatosan sérti ha igénytelennek vannak titulálva de ugyanakkor meg a mai világban ellustult a legtöbb ezért inkább mindenféle ideológiákat gyártanak hogy úgy jó minden ahogy csinálják.
pl. hogy a nemi szőrzet véd a fertőzések ellen, a hüvelyt káros rendesen kimosni, a fogamzásgátló az meg igazából egészségtelen, tönkretesz, stb.
Miért csak a felelősség hárítás és mellébeszélés megy?
Jahj b+ ugye most nem vagytok megsértődve?......
Az egyik válaszolónak valami rohama van. Ide figyelj te fiú/lány vagy bármi is akarsz lenni... A barátnőmet én szeretem, ha trendin néz ki, ha nem! Ebbe te ne ugassál bele, ha kérhetem... Nekem ő fontos, akkor is ha holnap bejelenti, hogy innentől kezdve remeteként akar élni, férfi nélkül a hegyekben. De igen érdekes, hogy látatlanba ilyen határozottan beszélsz az én best-emmel való kapcsolatunkról. Mi nem ,,köpködjük'' egymást, hanem 16 éves korunk óta szeretjük egymást. Itt te vagy, aki köpködsz.
Ettől függetlenül, haladni kell a korral, és borotválni a karját, Ha jó pasikkal akar bulizni, időt tölteni, Stb. ;)... Már nem a középkorban vagyunk drágáim... Ezt el kell fogadni sajnos. :S Ez van. Az Insta és a TikTok korában vagyunk már és hála a Fogtündérünknek ezért... Élvezzétek a modern, tiszta, friss világot. XOXO
Kedves (se) 51-es. Ki a csuda fenyeget téged? Én fenyegetlek? O.O Nőjj Fel virágszál? Ne álmodozgass.
Kétségbevonod, hogy nő vagyok? Küldjek most egy Szelfit magamról, hogy lenyugodjon a kis háborgó szivecskéd?
De, ha megosztottam veled, akkor utána majd kövess is be, ha már úgyis ott vagy... Pussza
Hölgyeim :) , húzzatok vissza a konyhába :(. Ja és borotváljátok le a karotokról meg a lábatokról a szőrt.
Na jó csak vicceltem...
:D
Viszont, az egyik meleg barátom speciel mindig borotválja a szőrt a végtagjairól. Nem értem, hogy ez egyeseknek miért ilyen nagy ügy. Miért nem csinálják... De hát ki ért titeket b+... Bocsika 2023-ban vagyunk. Ha már vannak modern egyközeink, akkor már illene...
Asszogya "nőtársaim" :D
Nekem mindegy a téma mert vagy borotválva vagy lézerezve van mindenem, de az is biztos hogy aki ilyet ír az alatt farok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!