Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gond, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond, ha egy férfi elvárja, hogy a nő akivel összejön, igényes legyen?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre hogy a nők egóját iszonyatosan sérti ha igénytelennek vannak titulálva de ugyanakkor meg a mai világban ellustult a legtöbb ezért inkább mindenféle ideológiákat gyártanak hogy úgy jó minden ahogy csinálják.

pl. hogy a nemi szőrzet véd a fertőzések ellen, a hüvelyt káros rendesen kimosni, a fogamzásgátló az meg igazából egészségtelen, tönkretesz, stb.

Miért csak a felelősség hárítás és mellébeszélés megy?

2023. ápr. 6. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
91%
Én vagyok annyira igényes, hogy nem mérgezem a testem mindenféle hormonokkal.
2023. ápr. 6. 20:27
 22/83 anonim ***** válasza:
94%

"73man kiosztjátok, mitől gyávaság ha én nem szólok? Amúgy ha ennyire akarod!"

Mert nem hinnénk azt, hogy a férfiak egy massza, ha néha egymásra szólnátok, ha a másik hülye.

2023. ápr. 6. 20:30
 23/83 anonim ***** válasza:
100%

A hüvelyt tényleg nem jó dolog kimosni, a fogamzásgátló hízlal, kinyírja a libidót és trombózist/tüdőembóliát okozhat.

A szőrt pedig nem minden nő tudja problémamentesen leborotválni, mert sokaknál szőrtüsző gyulladás alakul ki, nálam Pl ez elég fájdalmas, járni is alig bírok, mert egy hatalmas csomó is keletkezik, meg kis pattanások jönnek mellé :(

Tehát elég problémás tükörsimának lenni mindig.

Viszont farkat/segget ALAPOSAN megmosni milliószor egyszerűbb.

2023. ápr. 6. 20:51
 24/83 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugye rajtad nincs szőr nyaktól lefelé?
2023. ápr. 6. 21:08
 25/83 anonim ***** válasza:
95%
Jelentve. Undorító vagy, kérdező! Semmit nem tudsz a nőkről. De kerüld is el őket messziről, akkor nem kell a pállott p1n@jukat szagolnod.
2023. ápr. 6. 21:46
 26/83 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van. Szerintem ezeket jobb, ha az ember előre megbeszéli. Pl. netes ismerkedésnél már az első néhány levélváltás során ezeket mindenképpen dobd fel, élőben meg az első randin, hogy tudd, hogy elég igényes-e a csaj. De jobb, ha már a profilodra is kiírod ezeket, hogy aki nem elég igényes, az messzire el tudjon kerülni, és a saját szintjén választhasson magának ;)
2023. ápr. 6. 21:48
 27/83 anonim ***** válasza:
100%

" A szőrösség alapvetően férfias, a szőrtelenség pedig nőies... Ezen pattogtok, feminácik? Ezen nyígtok? Megkérdőjelezitek? Mi értelme összehasonlítani engem ennek tekintetében egy nővel?"

Akár tetszik, akár nem, az az alap, hogy a nők is szőrösek.

Nem annyira, mint a férfiak, de szőrösek.

A nemi szőrzet pedig valóban véd a fertőzések ellen, és SEMMI higéniai aggály, igénytelenség nem fogható rá arra, aki szőrösen hagyja.

"Egyrészt azért mert a legbiztosabb módszer, szóval aki nem akar váratlan baleset miatt kapartatni az nem hárítja a felelősséget hanem maga vállalja. Nem a férfitól várja."

Aham, akkor az rendben van, ha te meg a nőtől várod? :D

" Szerintem az a nő inkább az igénytelen aki kontrollálatlanul hagyja a testét akkor is amikor lehetősége van kontrollálni."

WTF.

"Hormoningadozások"

Van egy NORMÁLIS ciklikussága ezeknek, NORMÁLIS, hogy cikluson belül ingadozik.

Miért lenne IGÉNYESSÉG az, hogy én ebbe gyógyszeresen beleavatkozom?

"hangulatzavarok"

Egészséges nőnek nincs olyan hangulatzavara, ami miatt alapvető igényesség lenne hormontartalmú gyógyszert szedni.

"bipoláris zavar"

Köze nincs a témához.

De magyarázd a pszichiátereknek, hogy csak annyi a dolguk, hogy szedjenek a páciensek fogamzásgátlót. DE a férfi betegek is!

"menstruációs görcsök"

Inkább görcsölök, minthogy elviseljem a bogyó mellékhatásait. Cost vs. benefits.

"ciszták"

Ha nincs peteértés, akkor valóban nem nagyon van ciszta is.

És? Úgy beszélsz, mintha minden nőnek állandóan mindenféle orvosi beavatkozást igénylő cisztái lennének.

"Ezzel az erővel fogmosás, étkezésre figyelés meg gyógyszerek is minek kellenek? Hisz az a természetes hogy a vadonban nincs fogkefe, fogkrém, nincs penicillin... Menstruációtokat miért fogjátok fel akkor tamponnal a nagyszerű logikátok szerint? Az normális hogy oda bedugtok egy idegen testet ami benn tartja a vért? :D"

Ezen még elemezni sincs mit, egyszerűen fogyatékos vagy, ha itt te párhuzamot látsz.

"Az öblítés igényes nőnél alap, akármit hazudoznak össze a neten. Pechetekre egy haverom nőgyógyász, és elmondta a valóságot. "

Szóval a forrásod egy állítólagos haver, és arra alapozva azt mondod, hogy minden más forrás hazugság, minden más orvos hazudik. Kemény.

" Majd egy lágyan tejsavas zuhanytól fogtok fertőzést kapni? Arcátlan hazudozás!!! El ne higgye senki!"

Igen, attól fogunk fertőzést kapni.

A hüvelyt NEM KELL belül kimosni, mivel öntisztuló.

Azért van egy folyamatos alap folyása minden nőnek. Tele van tejsavat termelő baktériummal, és a savas közeget pedig a legtöbb kórokozó nem viseli el, ezért fertőzésmentes és tiszta a hüvely annak ellenére, hogy dugják + valamennyire nyitott a külvilág felé.

Ha öblítheti az ember, akkor kimossa onnan a baktériumokat, amelyek biztosítják ezt a helyzetet.

"Ha nem tartják tisztán akkor törvényszerű hogy bajok és szagok lesznek ott. Ami undorító. Még akkor is ha mindenféle szűzfiú csahol nektek a neten és mondja hogy csodálatosak vagytok. akkoor is."

Te is szűz vagy, és vszeg meleg is. Nem szégyen. :)

2023. ápr. 6. 21:53
 28/83 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, amúgy a nőknek tablettaszedés mellett is van menstruációjuk, az nem szünteti meg. Remélem ma is tanultál valami újat. Te ugye valami 15 éves vagy, akit nem favorizálnak a csajok a suliban?
2023. ápr. 6. 22:12
 29/83 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, engedjétek már el, hátha úgy hamarabb leáll a f@szságaival. Csak egy újabb megkeseredett, kielégületlen pasi, akinek még arról sincs fogalma, mi az önrendelkezési jog. Mármint nőknél. Tiszta szégyen.
2023. ápr. 6. 22:21
 30/83 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem te vmi ócska troll vagy:-)

Nő és férfi is szőrösödik, bárkinek joga van ezt vagy a szőrzetét leszedni, vagy épp úgy hagyni. Én szőrtelenítem több testrészemet, de nem a férfiak vagy a nőiességem miatt, hanem mert nekem így komfortos, ez tetszik.

Leírom még egyszer: A hüvely öntisztuló, egészséges állapotban is van némi folyás. A hozzád hasonlóknak nyilván erről sincs fogalmuk, és jaj, biztos fertőzés/nemi betegség okozza. A dokik meg pont arról híresek, hogy rettegnek kritikát mondani, hagyjuk már:-) És nem steril, nem is kell annak lennie, okoska, vannak benne jó baktériumok, amiket a gyakori mosogatással pont el lehet tüntetni, és akkor jönnek majd a szagok, mert felborul a hüvelyflóra normál egyensúlya.

Én szedek fogamzásgátlót, van némi mellékhatása, de számomra több a pozitívum. Viszont ezt mondd olyan nőnek, akinek esetleg hangulatingadozása, csökkent libidója, gyakori hüvelyfertőzése lett tőle! Vérzés pedig így is van, csak más, ún. megvonásos vérzés. A fogamzásgátlás módjáról meg egy pár közösen dönt, nem kijelentjük, hogy oldd meg te valahogy! Te akarod kizárólag a nőkre hárítani! És ott van az is, hogy pl. spiráltól, tablettától egy nőnek lehet jó pár egészségügyi problémája, az óvszer messze nem hordoz ennyi kockázatot, még latexmentes is van, ha vmelyik fél allergiás lenne.

Figyi, vannak szexbabák, ott a saját két kezed is, neked felesleges a nők gusztustalan p.nájával foglalkozni, de gyanítom, nem is nagyon van ebben részed!

2023. ápr. 6. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!