Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg rengeteg nő meggyűlöli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rengeteg nő meggyűlöli a férfi nemet mire eléri a 30-at? Miért?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 15:58
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
72%

Hűha mi van ma itt?

Egymás után rázúdultak ma az incelek a fórumra.

2023. ápr. 5. 15:59
 2/48 anonim ***** válasza:
28%
Igazán elenyésző mennyiség, akiket csúnyán átszabott valaki és a rossz emberismerő képességét kivetíti a világra.
2023. ápr. 5. 16:00
 3/48 anonim ***** válasza:
85%

Megcsalások, átverések, utcai és tömegközlekedésen zaklatás, bunkó szexista munkatársak, állandóan szexért kuncsorgó nős férfiak, rengeteg rossz házasság az ismerősi körben, társkeresőn meg hagyjuk is, hogy mi ömlik. Mellette nagyon kevés pozitív példa és tapasztalat.

Összességében nem tudom azt állítani, hogy gyűlölöm a férfiakat. Kevés férfi barát vagy kolléga van, aki emberileg értékes, és őket például kimondottan kedvelem. Mindenki más viszont közömbös. Két lépés távolságot tartok, nehezen oldódok.

Kapcsolatot egyáltalán nem szeretnék. Tisztában vagyok vele, hogy én (is) választok rosszul. De ettől még nem lesz több értelme kitenni magam annyi fàjdalomnak. Egyedül jobb, én erre vagyok alkalmas.

2023. ápr. 5. 16:04
 4/48 anonim ***** válasza:
27%
Nem... Én pl. nőként sokkal inkább kijövök a férfiakkal, mint a nőkkel. Régebben is így volt és most 30 fölött sem változott meg. Nőkkel elég ritkán van közös témánk.
2023. ápr. 5. 16:07
 5/48 anonim ***** válasza:
67%
Pick me, pick me!!!!
2023. ápr. 5. 16:12
 6/48 anonim ***** válasza:
84%

Én nem gyűlölöm a komplett férfi nemet, mivel sok normálisat ismerek. Van párom, fiútesóm és normális férfiak a kollégáim is.

Viszont azt meg kell hagyni, hogy SOKKAL kisebb a tolerancia szintem az olyasmi dolgok miatt, amiket a 3-as válaszoló írt. Pl. amikor zaklatnak, visszautasítás esetén nekem állnak, bunkóznak, szexista megjegyzések, stb.

Ma már minden szégyenérzet nélkül megmondom a gyökereknek a magamét, és örömmel taposok bele hatalmasat az önbecsülésükbe, simán meg merem ütni, ha hozzám nyúl az engedélyem nélkül, simán kikérem magamnak, ha nyíltan szexet kezdeményez, és hangot ad annak, hogy szerinte én csak arra vagyok való, stb. Szóval mondjuk úgy, hogy a férfiak egy bizonyos rétegéből nagyon elegem lett.

2023. ápr. 5. 16:13
 7/48 anonim ***** válasza:
12%
Mert nem jött össze nekik, az luxus nők élet amire vágynak, amit média és interneten lát. Ezért gyülőlik a férfiakat. :-(
2023. ápr. 5. 16:13
 8/48 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem vágytam luxus életre.
2023. ápr. 5. 16:17
 9/48 anonim ***** válasza:
88%
Én vágyom luxus életre, de nem a férfiakra haragszom, hogy nem úgy élek. Igazából senkire nem haragszom emiatt.
2023. ápr. 5. 16:18
 10/48 anonim ***** válasza:
8%

#3as 6os

Az ilyenekre mondta megboldogult nagyapám,hogy aki qurvának áll az ne csodálkozzon ha megba$$zák.

Szánalmas emberi szinten vagytok.

2023. ápr. 5. 16:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!