Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg rengeteg nő meggyűlöli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rengeteg nő meggyűlöli a férfi nemet mire eléri a 30-at? Miért?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 15:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 5. 19:16
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a legtöbb nőhogy van vele, de én nem utálom a férfi nemet. Rengeteg kedves férfi ismerősöm, barátom van, általánosságban a legtöbb férfi normális velem. Nyilván belefutottam 1-2 idiótába, csalódásom is volt, de ettől még nem általánosítok, és gyűlölködöm. Nemtől függetlenül, aki nem illik bele az életembe, és nem sikerül vele megbeszélni az esetleges problémákat, amik miatt nem szívesen barátkoznék vele, likvidálom. Akikkel pedig jó időt tölteni, kellemes társaság, azokat igyekszem megtartani, és ápolni a kapcsolatot.
2023. ápr. 5. 19:23
 43/48 anonim ***** válasza:
78%
"A páros szex, azért jobb, mint a maszturbálás, mert az több hormont TERMEL." Azt hiszem, itt volt a mélypont.
2023. ápr. 5. 19:24
 44/48 anonim ***** válasza:
89%

Attól függetlenül, ez azért részben igaz.

A JÓ szex termel több hormont. De az ilyen esti film után lezavart, két perc alatt, szárazon reszelős, az nem termel annyi endorfint se, mint egy jó szellentés. Márpedig az a tapasztalat, hogy tartós kapcsolatban a férfiak egyre kevesebb előjátékot akarnak, miközben a nöknek egyre többre lenne igénye, hogy fel is izguljon, meg uram bocsá', el is élvezzen. Aztán csodálkoznak, hogy idővel a nőknek teljesen elmegy a kedve a szextől.

2023. ápr. 5. 19:37
 45/48 anonim ***** válasza:
0%

44

Nice try, nehogy azt hidd, hogy majd el is olvasom 😂

2023. ápr. 5. 19:40
 46/48 anonim ***** válasza:
88%

Megint le leszek pontozva, de engem nőként nőktől összességében sokkal több megaláztatás ért, mint férfiaktól. Kezdve a havi ciklus okozta fájdalmaktól: "mi is menstruálunk, ki lehet bírni, te vagy a gyenge", vagy ha megmondom, hogy nem akarok szülni, akkor a "nemeslelkű" anyukák szoktak általában minősíteni és nem a férfiak. Szerintem nők egymás között kegyetlenebbek tudnak lenni. Ettől függetlenül nem utálom a nőket, sőt senkit a neme miatt. Szar emberek vannak, nemtől függetlenül. Férfiakkal talán azért nem volt ennyi bajom, mert normális apától láttam a férfimintát, így messziről észreveszem az idiótákat.

2023. ápr. 5. 21:48
 47/48 anonim ***** válasza:
13%

Volt egy olyan nő,akivel tavaly ismerkedtem, mint a 3-as.

Nekem is,neki is megvolt a háttér,lakás,stb.Nem jártunk fel egymáshoz,hanem programos találkozók voltak,színház,mozi,stb.De mind városban.

Jött egy szép hétvége és elmondtam neki,hogy csinálok szendvicseket,ruccanjunk ki egy nagy sétára a budai hegyekbe,a jó napra,levegőre.Na a hölgy levegőt sem kapott: De hát ott csípős bogarak vannak, madarak lepiszkíthatják a ruháját,az ágak beleakadhatnak a frizurájába,nem beszélve arról,hogy cipőjét tönkretennék a sétautak és csak nem fog egy fapadon enni,ahol a sok proli látja ezt?

Itt kértem engedélyt a hozzászólásra és mondtam,akkor maradjon szépen a lipótvárosi lakásában,sétáljon fel és alá mind a négy szobájában és élvezze a fodrászolt haját, amit semmi nem kócol össze.

Még jó,hogy addig egy csók sem volt,mert nyilván a rúzsocskát,ajakfényecskét is letörölhettem volna.

Igen,én egy egyszerű társat szerettem volna és nem hat meg lakás,kocsi,pénz,semmilyen tárgy. Érzések kellenek és szív, nem puccparádé.

Viszont azóta,mióta volt ez a sztorim, már nem is kell senki,élvezem a nyugodt életem és jókat mosolygok a mindenhol látható, egymást unó,veszekedő, másokat stírölő embereken.

F

2023. ápr. 6. 05:32
 48/48 anonim ***** válasza:
91%

47

És ez az általad említett nő mitől lenne olyan, mint a 3-as? Semmi közöset se látok. Van az, hogy nem egyezik két ember életstílusa, érdeklődési köre, az általad leírt szituáció még nem jogosít fel arra, hogy megutáld miatta azt az adott nőt a női nemre általánosítást levonni ebből meg elég nagy butaság. A kérdés meg nőket kérdezett.

2023. ápr. 6. 08:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!