Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg rengeteg nő meggyűlöli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rengeteg nő meggyűlöli a férfi nemet mire eléri a 30-at? Miért?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 15:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

20as, kérlek. Nincs szüksége a szervezetnek főttételre. Tápanyagra van szüksége, ami a nyers ételekből szintén kivehető. Ha heti egy vagy két nap csak szenyót eszik, egyen. Nem tesz tönkre vele semmit. De mint írtam, ez csak egy MÉRCE volt, hogy ne kelljen a havi menüjét leírni, mert az nagyon elterelné a témát.

De majd jön a Kétszendvicses és elmondja ő, hogy hogyan van ez nála. Én nem írok többet erre, mert semmilyen mértékben nem tartozik a kérdéshez, illetve privátban vitatkozni sem szeretnék erről.

2023. ápr. 5. 17:58
 22/48 anonim ***** válasza:
2%

21.

A gyomrodat viszont teljesen szétcseszed, ha csak hideget eszel. Persze a te gyomrod, azt csinálsz vele amit akarsz, de nem kellene pozitív dolognak beállítani egy alapvetően káros mintát.

2023. ápr. 5. 18:00
 23/48 anonim ***** válasza:
97%

22

Ez egyszerűen nem igaz.

Én eszem meleg kaját, kívánom is, de ettől még tudom, hogy nem igaz, amit írsz.

2023. ápr. 5. 18:08
 24/48 anonim ***** válasza:
2%

23.

Nem igaz...? Miért is?

2023. ápr. 5. 18:10
 25/48 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne igaz? Te állítod, bizonyítsd.
2023. ápr. 5. 18:23
 26/48 anonim ***** válasza:
97%
A főttételekből elég sok jó dolog "kifő", a nyers mindig jobb választás, ha van rá lehetőség.
2023. ápr. 5. 18:24
 27/48 anonim ***** válasza:
2%

25.

Tehát a cáfolatod "a semmi".

2023. ápr. 5. 18:29
 28/48 anonim ***** válasza:
96%

Annak kell indokolni, bizonyítani, aki állít.

Ezzel az erővel mindenféle f.aszságot összehordok, és addig igaznak számít, ameddig valaki be nem bizonyítja, hogy nem igaz. :D

Szóval minek kéne MELEG kaja, miért rontanád el a gyomrod a szobahőmérsékletű étellel? Az, hogy boldog-boldogtalan meleg, főtt kaját eszik napi szinten, csak egy civilizációs szokás, preferencia.

2023. ápr. 5. 18:32
 29/48 anonim ***** válasza:
2%

28/28

Így születnek a gyomorbeteg emberek. Bár egyre inkább divat hülyének lenni, "mert az menő" felkiáltással, meg vegetáriánus étrendre kényszeríteni a macskát "nem kell neki húst enni, hülye beidegződés az, hogy a többi macska azt eszik!!!444uz23o482u34jt3

2023. ápr. 5. 18:35
 30/48 anonim ***** válasza:
89%

A fröcsögés még mindig nem érvelés.

Mint írtam, én szeretem a meleg ételt. De ettől még a f.aszságot felismerem.

Ja, és vega/vegán se vagyok, h.ülyeségnek is tartom, ezzel nagyon mellényúltál.

Egészségesen élek.

2023. ápr. 5. 18:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!