Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es korosztálybeli nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es korosztálybeli nők! Ti mennyire vagytok nyitottak a fiatalabb korosztály felé?

Figyelt kérdés

Hogy kezelitek a nagy korkülönbséget? (10+ év) Egyáltalán leálltok ennyire fiatal férfivel? Komoly vagy alkalmi a szándékotok vele, és mit vártok el egy ilyen "fiatal" férfitól?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2023. ápr. 4. 19:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
75%

Istenem ezt a frázist, hogy a pasik "csak kihasználják a nőket".

Fuuu de und... duma ez.

De a nő is benne van a játékban nem ?

Biztosan azért, mert asó-kapa nagyharangot ígért a pasi, és na jó, egyefene hagyom hogy megdugjon.

Hagyjuk már :-)

2023. máj. 8. 15:18
 32/54 anonim ***** válasza:
69%
Pont ezt mondjuk, hogy nem, nem megyunk bele ilyen kapcsolatba, mert pontosan tudjuk, hogy mirol szolna.
2023. máj. 8. 15:51
 33/54 anonim ***** válasza:
49%

"nem akarok egy huszonéves fiúkának sem trófea vagy egy darab lenni a gyűjteményében."

Szívem, te is ugyan úgy használod a hímringyót, mint ő téged, ez erről szól.

2023. máj. 8. 17:14
 34/54 anonim ***** válasza:
69%
Megalázó a tudat, hogy én ennek az embernek emberileg, társként nem kellenék. Csak szexre vagyok alkalmas az ő számára. De ugyanígy megalázónak érezném a férfi verziót, amikor férfiként tudnám, hogy ennek a fiatal nőnek én nem kellenék a pénzem nélkül.
2023. máj. 8. 17:48
 35/54 anonim ***** válasza:

34: Azonos korúnak vagy idősebbnek is kellhetsz csak szexre, ennek semmi köze az életkorhoz.

Aki fiatalon promiszkuis vagy becstelen, az idősen is az.

2023. máj. 8. 18:07
 36/54 anonim ***** válasza:
73%

Azért a 40-es nők többsége (tisztelet a kivételnek, barátnőimből kiindulva írom) nem elsősorban szexre hajt (akkor se, ha szereti a szexet), hanem tényleg társat keres. Pl. aki már megáll a saját lábán, lehet vele beszélgetni, lelkizni is, és még mondjuk egészséges életmódban is partner, szeretne lelkileg, szellemileg is valakivel együtt fejlődni végre, ha meg még gyerekei is vannak vagy csak örül, hogy túljutott valaki(ke)n, akkor pláne nem enged bárkit újra az életébe.

És nagy az Isten állatkertje. Anno én is tök alaposan, jókislányosan kitöltögettem társkeresőn, hogy ki vagyok és mit szeretnék... Aztán erre rám is rámírtak garmadával az ilyen huszonéves főleg proli kigyúrt fiúkák, hogy "szép a szemed, mit szeretnél". Hát na... :D Aztán csak találtam nekem valót a saját "kategóriámból", akivel egy húron tudtam pendülni, és addig is voltak teljesen normális, rendes, szintén társat kereső fazonokkal is randijaim. De viccesek és egyben szomorúak is voltak az ilyen milf-fétises szerencsétpróbáló ifjoncok (pedig igazán nem vagyok egy bambanő).

Lehet persze, ha csak egy valaki írt volna egy normális, udvarias bemutatkozást, akkor most nem lennék ilyen előítéletes. Szóval elhiszem, hogy van, aki nem direkt "öreget" keres, mert azt hiszi, ott kevesebb a konkurencia, vagy majd lesz hol laknia, vagy anyakomplexusos... stb., hanem tényleg meglát abban a nőben valamit és akkor nem érdekli, hogy hány éves... De a saját tapasztalatom alapján nem ez lehet a gyakoribb.

(Egyébként egyet értek 34-essel, és aki azzal kezdte, hogy milyen autója van és mennyit keres, az ugyanilyen antipatikusan tárgyiasítás szagú volt.)

2023. máj. 8. 18:12
 37/54 anonim ***** válasza:
8%
33-as, szivem, en nem hasznalok senkit.
2023. máj. 8. 19:11
 38/54 anonim ***** válasza:
37, Hát akkor bizony téged használnak:)
2023. máj. 8. 19:22
 39/54 anonim ***** válasza:
8%
Engem biztos, hogy nem :)
2023. máj. 8. 19:58
 40/54 anonim ***** válasza:

Egyetlen fiatalabb férfi volt az életemben. 8 év volt a korkülönbség. Vonzó volt, jó humorú, idősebbnek is látszott, de egy idő után idegesített a gyerekessége. Vagyis hozzám képest volt gyerekes. Nagyon érezhető volt a korkülönbség.

A nálam pár évvel idősebb, vagy velem egykorú férfiakkal jobban érzem magam.

2023. máj. 8. 22:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!