Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es korosztálybeli nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es korosztálybeli nők! Ti mennyire vagytok nyitottak a fiatalabb korosztály felé?

Figyelt kérdés

Hogy kezelitek a nagy korkülönbséget? (10+ év) Egyáltalán leálltok ennyire fiatal férfivel? Komoly vagy alkalmi a szándékotok vele, és mit vártok el egy ilyen "fiatal" férfitól?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2023. ápr. 4. 19:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
77%
Volt még +20 év korkülönbség is de kizárólag szex miatt, és tetszett az egómnak h bejövök 40- es nőként 20on éves fiúnak😛😁 Párkapcsolat nem mozgatott meg
2023. máj. 9. 07:24
 42/54 anonim ***** válasza:
77%
40 éves nő vagyok, a srác 24 éves, akinek tetszem és tudomásomra is hozta, hogy komoly kapcsolatot is el tudna képzelni velem. Nekem is tetszik ez a fiú. Viszont van párom akit szeretek és hűséges vagyok. Ha szingli lennék, adnék egy esélyt ennek a srácnak. Ha csak szex lenne és nem több, szerintem az is szép élmény lenne mindkettőnknek.
2023. jún. 18. 17:55
 43/54 anonim ***** válasza:
Nekem volt alkalmam több nálam idősebb hölgyhöz is. Volt aki 12 évvel volt idősebb tőlem. A szex része érdekes módon mindegyikkel jó volt. Sokszor sokkal nyitottabbak mint a fiatalabbak. Ezen felül én nem tudtam anno a húszas éveim elején megtalálni a másik felém a korosztályomban. Remek kalandok voltak, és még szerelem is volt egy. Most 29 vagyok, és most is csak idősebbek jöhetnek nálam szóba.
2023. jún. 18. 23:46
 44/54 anonim ***** válasza:
Csak ha gyermektelen és nem is akar gyereket ahogy én sem. Akinek nyilvánvalóan csak átmeneti dolog vagyok az nem téma akkor sem ha korombeli.
2023. jún. 19. 08:42
 45/54 anonim ***** válasza:
Válás után csakis fiatalabb fiúk érdekelnek, most az állandó egy 18 éves, sportoló srác, jól megvagyunk, nemcsak szexre járunk össze.
2023. jún. 19. 08:44
 46/54 anonim ***** válasza:
Csakis futó kaland jöhet számitásba!
2023. júl. 27. 00:55
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak még öregebbnek érezném magam egy nálam jóval fiatalabb pasi mellett, és nem is hinném el, hogy vonzónak tart, emiatt alkalmi kapcsolat sem jöhet szóba, hosszú távon meg úgyis csak azon pörögnék, hogy mikor lép le egy fiatal csajjal, ez meg nem lenne jó senkinek. Max 5 évvvel fiatalabb amit el tudok még esetleg képzelni.

41/N

2023. júl. 27. 14:57
 48/54 anonim ***** válasza:

Sokan közületek nyomjátok az öntudatosságot, hogy ez vagy az milyen megalázó, meg így vagy úgy nem kéne stb stb.

Én meg itt vagyok 50+osan és egy adódó lehetőséget (nőt, lányt) egész életemben sem hagytam ki. Nekem az élvezet kellemesebb volt 1x, vagy x évig, mindegy, mint büszkén a tükörbe nézve a vállamat veregetve az öntudatommal mosolyogni.

2023. júl. 27. 15:09
 49/54 anonim ***** válasza:
48: De a többi válaszoló nő, te meg férfi vagy.
2023. júl. 27. 15:13
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
48: A nők többségének nem akkora az egója mint a pasasoknak akik elhízva, kopaszodva, zéró egzisztenciával, kinyúlt pólóban mászkálva, 50+ évesen is meg vannak győződve róla, hogy nekik huszonéves modellkülsejű nő jár. Anyámnak van egy 72 éves (ffi) ismerőse, van a felesége mellett egy 40-es szeretője, és huzigálja az orrát, hogy le kellene cserélnie fiatalabbra, de azok pénzért sem aállnak szóba vele (persze nyilván lenne az a pénz de annyit nem tud erre áldozni). Elképesztő.
2023. júl. 27. 15:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!