Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es korosztálybeli nők! Ti mennyire vagytok nyitottak a fiatalabb korosztály felé?
Figyelt kérdés
Hogy kezelitek a nagy korkülönbséget? (10+ év) Egyáltalán leálltok ennyire fiatal férfivel? Komoly vagy alkalmi a szándékotok vele, és mit vártok el egy ilyen "fiatal" férfitól?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
2023. ápr. 4. 19:12
21/54 anonim válasza:
Nekem rossz tapasztalatom volt fiatalabb férfivel, így már nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
22/54 anonim válasza:
Szia! A fiatal férfiak számára egy 10 évvel idősebb nő “aranyat ér”! Minden féle szempontból ideális, de csak szexuális téren!
23/54 anonim válasza:
Szexuális témában simán,de sajna hűséges vagyok már régóta.. :-)
Ahogy a férfiak többségét vonzák a fiatalabb lányok,úgy szerintem
sok nőt is..Persze embere válogatja.
24/54 anonim válasza:
Tetszik hogy sok nő pozitívan áll a fiatalabb pasikhoz.
Én 22 éves pasiként pont hogy a korban nálam érettebb nőkhöz vonzódom
26/54 anonim válasza:
46 éves nő vagyok. Mindig az idősebb férfiak vonzottak. A fiatalabb férfiak nem érdekeltek, egy ideje viszont észre veszem, és nagyon jól esik, vonzó, izgató az érdeklődés.
27/54 anonim válasza:
Sokan nyomulnak a huszonéves korosztályból amit igazából meglepőnek találok, hogy ennyire sok huszonéves ilyen kalandokba szeretne bocsátkozni. De mivel tudom, hogy az érdeklődés csupán szexuális háttérű lehet nem szabad komolyan venni ezeket a pasikat. Én mindenkit visszautasítok.
29/54 anonim válasza:
Semennyire, mert csak ki akarják használni a nőket.
30/54 anonim válasza:
Én sem. Nem akarok egy huszonéves fiúkának sem trófea vagy egy darab lenni a gyűjteményében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!