Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének van egy elvárt minimális nettó jövedelem a férfiak tekintetében, 35 éves kor felett?
Nem hinném, biztosan akad még jópár nő, aki így gondolkodik.
Hogy normális-e, illetve, hogy mennyire normális ez az elvárás, az lehetne egy külön kérdés témája.
Az viszont önmagában biztosan nem validálja más számára is, hogy jó sokszor és sok helyre leírod.
S ne legyen félreértés, azt találsz ki magadnak szűrőfeltételnek a párválasztáshoz, amit csak szeretnél. Teljes tisztelettel azt gondolom, hogy ebbe a világon senki nem szólhat bele. Viszont az, hogy a te igényszinted kielégítése a sztenderd út bármelyik párkapcsolatra vágyó férfinak, az legalábbis a személyes véleményed és jelentőséged túlmisztifikálása.
Már csak a magyar átlag és medián keresetekre tekintettel is légbőlkapottnak tűnik ez a szám, akkor viszont mégis, mitől lenne ez a normális?
Csak mert te ezt kitaláltad?
De nézzünk egy kis részletet: szerintem a wellnes(s) a szabadidő lehetséges eltöltésének egyik legnyomorultabb módja fiatalon. Punnyadni a melegvízben, nyomkodtatni az összemaszatolt tested valami idegennel, meg a szállodai fürdőköpenyben grasszálni a zabálás meg az ázás között biztos vonzó lesz majd, ha már nem tudok 200 métert pihenő nélkül megtenni, de jelenleg nem pálya. Nekem.
Igazam van?
A magam szempontjából abszolút, a sokaságra nézve meg a véleményem egy szimpla lepkefing. Nem releváns.
Na, pont ilyen a "normális" elvárásod is.
Nekem volt szegény pasim aki vett néha virágot meghívott hamburgerezni, karácsonykor meg azt mondta válasszak valamit , a keret pedig a 13.havi fizetése fele volt. Volt viszont tanár is, akinek soha nem jutott eszébe egy kóla sem. A barátjával jártak kocsikázni, a felnőtt lányával nyaralni, wellnesezni.
Nem sokat számít a jövedelem úgy gondolom. Ha valaki sz@revő akkor akár milliomos is lehet. De ha valaki nem akarja meghódítani a nő szívét , kvázi csak a farkát akarja beletenni a kapcsolatba, akkor ne lepődjön meg hogy vagy egyedül marad, vagy olyan nőt választ aki nem felel meg az elvárásainak .
"Tehát én ha keresek nettó 250.000et de abból meg tudok élni akkor az nem zavarja őket?"
ENgem személyszerint zavar, mert ennél jóval többet keresek. AZ okés, hogy meg tudsz belőle élni, de nem azon a színvonalon, amin én, és ez garantáltan gondokat fog okozni, mert nem tudod azt kifizetni, amit én, én meg nem fogok rendszeresen pénzelni egy pasit.
"Oké, megteheted és arra költöd a pénzed amire akarod, de ettől még a pasinak nem kell magának minden nap drága ruhákat vennie és egyéb női holmit nem igaz? "
AZt nem, de hogy jön el velem színházba, koncertre, nyaralni, kiruccani (ne drága lkülföldi útra gondolj), bárhova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!