Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többségének van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségének van egy elvárt minimális nettó jövedelem a férfiak tekintetében, 35 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Tehát van egy összeg, amit elvárnak a nők, hogy mennyi legyen egy férfinak a nettó jövedelme vagy nem érdekli őket az összeg csak az a lényeg hogy a férfi meg tudjon élni. Tehát én ha keresek nettó 250.000et de abból meg tudok élni akkor az nem zavarja őket?
2023. ápr. 3. 20:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Szó sem volt arról, hogy bárkit el kellene tartani, a kérdés nem erre vonatkozott.

Ahogy a válaszod sem erre írtad eddig.

Az, hogy a te szubjektív értékítéleted szerint az a valamire/neked való ember, aki le tudja követni a szabadidős tevékenységeid anyagilag, a te döntésed.

Ahogy az is, hogy aki egyébként a saját életét amúgy rendben finanszírozza (a kérdező ezt dobta fel), azt hiába nem kell eltartani, mert aki nem tud lépést tartani a preferált költéseiddel, az kuka.

Nem az eltartás miatt, hanem mert a wellnes(s), mozi, vacsi eseteleges nélkülözése az nálad kizáró ok.

Csak arra kérdeztem vissza, hogy nálad bevált-e, ez az élmény/emberi érték konverziós alapelv, de örömmel olvasom, hogy találtál magad mellé illő partnert. S ez így rendben is van. Neki.

2023. ápr. 4. 11:20
 22/34 anonim ***** válasza:
7%

"Szó sem volt arról, hogy bárkit el kellene tartani, a kérdés nem erre vonatkozott."

Valóban, de 250 ezres fizuból nem engedheti meg magának azt, amit én, és az ő részét meg nem fogom finanszírozni.

2023. ápr. 4. 13:24
 23/34 anonim ***** válasza:

21

Igazából de! Pontosan ez lenne!

Igen, van! Mi.több, pontosan igy gondolja, ahogy én!

2023. ápr. 4. 17:04
 24/34 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tapasztaltam. A nőknél egyik legsikeresebb haverom pont ez a korosztály és nettó 200-at sem keresi meg, ráadsául a szüleivel él. Soha egyetlen csajt ez nem zavart, jó szövege van, nagyon jó szociális érzéke, sok embert ismer, jó kapcsolattartó, tehát ilyen tipikus társaság lelke egyéniség, aki kinézetre is legalább az átlagos szintet megüti. Simán összeszed fiatalabb (20-on éves) csajokat (sőt akár még fiatalabbakat is).

"Valóban, de 250 ezres fizuból nem engedheti meg magának azt, amit én, és az ő részét meg nem fogom finanszírozni."

De itt konkrétan mire gondolsz?

Mert ne migazán tudom elképzelni. Most tegyük fel te nagyon jól keresel és minden nap veszel magadnak drága ruhákat meg mondjuk sminkkészletet. Oké, megteheted és arra költöd a pénzed amire akarod, de ettől még a pasinak nem kell magának minden nap drága ruhákat vennie és egyéb női holmit nem igaz? Szóval mitől releváns a pasinak, hogy a SAJÁT pénzedet mire költöd?

2023. ápr. 4. 17:43
 25/34 anonim ***** válasza:
79%

Wellnes, utazás, vacsi, mozi, kirandulas, koncert, színház. Vagy lejjebb adok a megszokott éleszinvonalamból, (ez nem opció) VAGY, fizetem a fenti progik költsegenek az ő részét is, (nyilván ez sem opció) Eleve, hogy nezzek rá ugy férfiként?

2023. ápr. 4. 18:53
 26/34 anonim ***** válasza:
Lassan egy éve vagyok a párommal, nem, hogy nem kérdezte, de még csak soha nem is utalt rá, hogy érdekelné mennyit is keresek. Volt már, akitől megkérdezték valaha?
2023. ápr. 4. 23:28
 27/34 anonim ***** válasza:
48%

25-ös: és ezek olyan rohadt drága dolgok (a welness kivételével)?

A kirándukás konkrétan ingyen van, bőven akad ingyenes koncert is stb.

Gondolom hétköznap te is dolgozol, ahogy a legtöbb ember, szóval minderre hétvégente marad csak idő. Egy hétvége alatt meg olyan marha sok mindent nem lehet csinálni, főleg ha pihenni is akar az ember.

Szóval ez csak rossz kifogás, valójában te a pénzt szórni szereted és minden olyan ember aki ezt hozza fel kifogásnak.

Lehet én vagyok rosszul bekötve, de ha többet keresnék, mint most, inkább többet tennék félre, többet fektetnék be, nem pedig marhaságokra költeném.

A legjobb programok amúg is ingyen vannak, vagy legalább is fillérekből kihozhatók.

Életem legjobb emlékeim mind olyan szituációkból származtak, amikor olyanokkal voltam együtt akik jó társaság voltak, barátok, családtagok, haverok, függetlenül attól, hogy volt-e pénzem vagy sem. És a legtöbb ilyen esemény mind mind spontán történt és nem kellett előre készülnöm rájuk és csillagászati összegeket elköltenem.

Szerintem aki ezzel mentegetőzik, hogy neki milyen magas az "életszínvonala", meg az ő költekezéséshez nem érhet fel bárki, az inkább csak a saját belső ürességét és emberi kapcsolatainak a hiányát akarja leplezni. De ez csak az én véleményem.

2023. ápr. 5. 06:33
 28/34 anonim ***** válasza:
56%

27

Pont ez az! Hogy egyáltalán nem magas az élezszonvonalam! Egy netto 6-700ezres fizetésből, maximum átlag életszinvonalat lehet fent tartani.

"A legjobb programok amúg is ingyen vannak, vagy legalább is fillérekből kihozhatók."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Igen. Dolgozom, de pénteken szombaton és vasárnap szeretek kirándulni. Miért? A benzin nem kerul pénzbe?

Egyebként meg, itt kepbe jön az is, hogy ha el is tekintek a felett, hogy én tartom el, akkor is mindegy, mert ugye gyerekünk nem lehetne, hoszen a tudomány mai allása szerint, én tudok szülni, ő nem!

Én fogon otthon maradni 2 évéig a gyerekkel, márpedig, 250 ezerből, nem fog tudni eltartani 2 éven át!

És igen, teszek félre, de ha én rakom össze a pénzt a gyerekre, en vettem lakást, meg énnszulok, én tartsam el magunkat, akkor ő a f*szán kivul mit rakna a kapcsolazba? Hát ez az!

Egyszerűen nem működik!

És akkor abba bele sem megyek, hogy az ilyen keveset kereső emberek szerint, én nem dolgozok, hiszen HO.ban vagyok, az meg nem munka

2023. ápr. 5. 09:56
 29/34 anonim ***** válasza:

Ez így rendben is van.

Szerencsére, meg persze a személyes varázsodnak köszönhetően, már megvan az remek férfiember, aki megfelel a kívánalmaidnak.

Ehhez képest szinte nincs olyan pénzes-kapcsolatos kérdés, ahova ne tolnád be az anyagi elvárásaiddal kapcsolatos megjegyzésed, mintha számítana. Te elkeltél, örülj neki, de hidd el, hogy nem a te preferenciád az egyedüli üdvözítő út egy meghitt kapcsolathoz, sőt az aktivitásod azt a hibás képet sugallhatja, hogy aki nem haladja meg ezt az "átlagos" 6-700e nettót, az mondjon le a párkapcsolati elképzeléseiről.

Pedig csak rólad kell lemondania a kérdezőnek és bárkinek, aki az igényeid alatt van, ez pedig lássuk be, nem egy túl nagy kihívás. 😁

2023. ápr. 5. 10:52
 30/34 anonim ***** válasza:
56%

29

Igen! Mert széles e világon, csak nekem vannak ilyesféle (amugy normális) elvarásaim

2023. ápr. 5. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!