Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mennyire zavarja, ha a szingli férfiak nőt akarnak és magukat pl 40-42 helyett 36-37 évesnek (szóval minimális különbséggel) állítanak be? Mert amúgy is, ismerősi körből táplálkozva, 5/4 nő pár évvel idősebbnek (indokolatlanul) állítja be?
Tessék?
Egyébként a szerinted minimális különbségért minek hazudni?
6év azért nem kevés. Amit meg írsz netto baromság.
De egyáltalán nem sok, pl 10.15 évhez képest.
,,Egyébként a szerinted minimális különbségért minek hazudni?"
100 meg 100 kérdést láttam már itt, és ha kiderült, hogy a pasi 6-8-9 évvel idősebb, akkor lapátra tettem...
Én nem hazugsággal indítanék egy kapcsolatot, de ki hogyan...
az a pár év úgy sem derül ki, ha nem nézi az asszony a pontos adataidat. Előző kapcsolatomban a csaj 22 volt, és meg 32 , de 31 nek állítottam be magam, amikor meg kiderült, alig várta hogy szakítsak vele, mert neki max 8-9 év különbség fér bele egy kapcsolatba (+ hazudtam, mert egy évet elsmumákoltam)
Hülyeségeket feltételezel a nőkről. Amúgy meg miért vagy ráállva ennyire a 10 évvel fiatalabbakra? Férfiként kérdezem. Én pl. 37 vagyok és eszembe nem jutna huszonéves csajjal járni. Feleségem is 33.
Talán a hazudozás helyett inkább a korcsoportodban kéne keresgélned. Így nem kéne hazudnod sem.
Talán a hazudozás helyett inkább a korcsoportodban kéne keresgélned. Így nem kéne hazudnod sem.
37 vagyok, nincs gyerekem, mert 8 évig otthon éltem hogy x milliót félre tegyek, hogy lakást vehessek. Az a baj, hogy a 32 felettiek nők nagy részének sajnos van gyereke, nekem nincs, mert nekem keresek 4-500 ezret nettóban, h eltartsam másik nő gyerekét, így javarészt a periférián mozgó 30-32 körülieket keresem (25 alattiak nagy része gyerekes), akiknek még nincs gyerekük és párjuk. Csak kevesen vannak, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!