Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány milliós megtakarítással érdemes belevágni a csajozásba, hogy minimális sikerélmény is legyen?
A mai világban nem árt, ha megközelíted legalább az 50 milliót (lehet, hogy alábecsülöm az igényeket.)
Hazudik, aki azt állítja, hogy a pénz nem boldogít. Ápoltság és ruházat - a mentális egészségnek jót tesznek a kulturális élmények, a minél korlátlanabb szabadság. (Mozi, színház, előadóestek és az utazgatás is belefér.)
Se lakás, se milliós megtakarítás nem kell a csajozáshoz, ezek ilyen provokatív kérdések akarnak lenni?
Unatkozik az ügyeletes hülyegyerek? Vagy mire megy ki a játék, kérdező?
Nem tudom, szerintem ez mellékes. Pl. nekem Tinderen 3 képem van: egy portré, 2 teljes alakos (oké, az egyik tengerparti, de a másik kettő full semleges háttér előtti). Semmi ház, luxus étterem, kocsi stb. A portrén egy 250ezres öltöny van rajtam, de abból semmi sem látszik, csak a gallérja, a többin egyszerű ingek.
100-ból kb. 2 csajt húzok jobbra (a "hű b+" kategóriát), de már így is párhuzamosan kell szervezni a találkozókat és megy a vekengés, hogy ki legyen a befutó.
Pedig pénz is van, de az még szóba sem került...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!