Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mennyire zavarja, ha a szingli férfiak nőt akarnak és magukat pl 40-42 helyett 36-37 évesnek (szóval minimális különbséggel) állítanak be? Mert amúgy is, ismerősi körből táplálkozva, 5/4 nő pár évvel idősebbnek (indokolatlanul) állítja be?
És miért kéne eltartanid más nő gyerekét? Eltartja az anyja és tényleges apja.
És téged mennyire zavar, ha kiderül, hogy a nő 35-nek állitja be magát, amikor 40?
szörnyű érzés, amikor egy lány azért utasít el, mert nem annyi éves vagyok, ahány évesnek ő gondolt először.
Ez magas az aljasság HimalÁJÁJA, NAGYON DURVA.
14. Nem kell túlzásokba esni, de nyilván nem esik jól. Ezt nem tudom felfogni, hogy tetszem neki, beszélgetünk nagyon is jókat, aztán elmondom 28 éves vagyok, ő pedig 22-nek nézett mondjuk és akkor emiatt véget ér az ismerkedés.
Amit a 11-es írt én pl. magamra nem tudnék egy ilyet elképzelni, hogy egy nő kinéz 20 évesnek, aztán kiderül róla hogy valójában 25 és ezért elutasítom, pedig előtte nagyon tetszett.
Most mit nem lehet azon érteni, hogy valaki hasonló korú párt keres?
Teljesen mindegy, mennyinek néz ki, nem annyi.
Nagyon zavarna, hogy hazudott. Gaznak is tartanam, hogy ennyire luzer.
Szerintem szakitanek, ha nem lenne valami mesebelien jo alomkapcsolat.
Nekem önmagában a plusz X év korkülönbséggel nem lenne bajom, ha szimpatikus, a hazugsággal viszont, ami a jelleméről árulkodik, igen.
Szóval nálam ezután a búcsú következne, mert még mindig kevésbé fájdalmas ezen a ponton kilépni egy ismerkedési folyamatból vagy kezdődő kapcsolatból, mint akkor, amikor rájössz, hogy más kérdésben is átver a másik, és igazából csak magadra haragudhatsz, mert ott volt rég a red alert, amivel nem foglalkoztál a rózsaszín ködben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!