Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többségének van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségének van egy elvárt minimális nettó jövedelem a férfiak tekintetében, 35 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Tehát van egy összeg, amit elvárnak a nők, hogy mennyi legyen egy férfinak a nettó jövedelme vagy nem érdekli őket az összeg csak az a lényeg hogy a férfi meg tudjon élni. Tehát én ha keresek nettó 250.000et de abból meg tudok élni akkor az nem zavarja őket?
2023. ápr. 3. 20:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Megélsz, és együtt is tudunk dolgokat csinálni, mindenki fizetve a részét, vagy felváltva.
2023. ápr. 3. 20:15
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a pénz dolgot, hogy mennyi kell a nőknek, leginkább itt ezen az oldalon sosem értettem teljesen.

Először is kinek mi köze van hozzá, hogy mennyit keresel? Maximum akkor ha összeköltöztök.

Sokan a sikertelenségüket a pénzre fogják.

Ezek az emberek, ti ezzel indítotok randin, hogy ennyit vagy annyit kerestek?

Ha meg meg is kérdezik, semmi közük nincs hozzá.

2023. ápr. 3. 20:16
 3/34 anonim ***** válasza:
89%
Nekem annyi hogy a minimalbert azert keresse meg. Én is dolgozok, ha ketten összerakjuk az már jó. Luxusra meg nem vágyom. Csak amit megkeres azt tudja beosztani. (Ne 2 hetig etterem, meg draga parfüm, 2 hetig meg akciós parizsi)
2023. ápr. 3. 20:52
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs egy fix összeg.

Az az elvárás, hogy tudj önállóan megélni és lehetőleg tervezni, fejlődni is.

Igazából ha ezt valaki kisebb összegből is ki tudja hozni, az csak sizmpatikusabb, mintha valaki kétszer annyiból ugyanazt a szintet. Ez ugyanis nagyobb pénzügyi tudatosságra és életképességre utal.

2023. ápr. 3. 21:08
 5/34 anonim ***** válasza:
8%

A többségnek van. A legtöbb nő biztonságban szeret élni, ahhoz meg nem elég egy nettó 250 ezres fizu. Azt gondolom, hogy közel a duplája, de legalább 100-al több kell, ami nem egy elérhetetlen kategória, csak sokat kell dolgozni érte.

Nekem sincs ennyim, nem is a többségből válogatok.

2023. ápr. 3. 21:19
 6/34 anonim ***** válasza:
18%
Nekem van! Ennek a triplája, ugyanis, senkit nem vagyok hajlandó eltartani...márpesig, ez lenne, mivel nem tudnád kifizetni a kozos programok rádeső részét. (Mozi, wellnes hétvége, utazás, vacsi...stb.)
2023. ápr. 3. 22:02
 7/34 A kérdező kommentje:
6. Ime egy pénzéhes nő....
2023. ápr. 3. 22:04
 8/34 anonim ***** válasza:
76%
ne aggódj a #6-os egy faszi
2023. ápr. 3. 22:24
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Nője válogatja, amint látod.

Van, akinek simán elég, ha amúgy minden stimmel, másnak meg kell a pénz egy olyan szolgáltatásra, amit le sem tud írni normálisan.

Keress olyat, akivel összeilletek ebben is, a közös célok és hasonló pénzügyi kultúra úgyis elég fontos egy párkapcsolatban.

2023. ápr. 3. 22:25
 10/34 anonim ***** válasza:
67%

7

A 6-os nem pénzéhes, csak nem akar lemondani arról a színvonalról amit magának biztosít, viszont nem akarja egy férfi költségeit is fedezni. Én is egyetértek vele, pontosan úgy gondolom, ahogyan ő.

2023. ápr. 3. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!