Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének van egy elvárt minimális nettó jövedelem a férfiak tekintetében, 35 éves kor felett?
Most elgondolkoztam azon, amit a 6-os és a 10-es írtak, és van benne valami.
Ha havi egy milliót keresnék, tényleg én is azt akarnám, hogy ne legyen nagy eltérés a keresetünkben, hisz az hogy nézne ki, hogy én megyek ide-oda, eszek jóféléket, a másiknak meg nincs rá pénze.
Viszont ha ilyen extra gazdag Elon Musk szinten lennék, akkor kicsit sem érdekelne, mennyit keres a másik, mert nem érezném meg, ha el kéne tartanom.
Ha tudnál olvasni, teljesen más a pipák száma is! Nem én voltam!
Még egyszer: Nem kell más pénze, a SAJÁT részemet kifizetem a közös programokon! Te ki tudnád a tiédet?
Nekem spec nem lenne gond, akár a te részed is kifizetni, de ezt a kérdést megelőzi egy fontosabb. Akad-e, bárki, aki hajlandó elviselni téged bármilyen programon?
A "ki, mit fizet" csak eztán érdekes.
8 evig eltem egy olyan kapcsolatban ahol lvazi en tartottam el a faszit. Hiaba volt jo fizetese ha a hitelei elvittek a 2/3at.
Soha tobbet!
Mindegy mennyit keres ha a sajat eletet tudja finanszirozni es esetleg jut kozos programokra akkor okes.
Ha meg meg van megtakaritasa amit minden honapban megtold az a szememben mar gazdag! Ps,
Van! Egyébként, mi a gond a személyisegemmel? Mármint, milyen negatív következtetést vontál le a személyiségemet illetően 2db válaszból, ahol azt ecsetelem, hogy nem szeretnék eltattani egy férfit sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!