Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többségének van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többségének van egy elvárt minimális nettó jövedelem a férfiak tekintetében, 35 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Tehát van egy összeg, amit elvárnak a nők, hogy mennyi legyen egy férfinak a nettó jövedelme vagy nem érdekli őket az összeg csak az a lényeg hogy a férfi meg tudjon élni. Tehát én ha keresek nettó 250.000et de abból meg tudok élni akkor az nem zavarja őket?
2023. ápr. 3. 20:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
29%
Én se akarok férfit kitartani. Egy átlagos 500 ezer körüli fizu szerintem elérhető annak aki nem buta.
2023. ápr. 3. 23:17
 12/34 anonim ***** válasza:
55%

Most elgondolkoztam azon, amit a 6-os és a 10-es írtak, és van benne valami.

Ha havi egy milliót keresnék, tényleg én is azt akarnám, hogy ne legyen nagy eltérés a keresetünkben, hisz az hogy nézne ki, hogy én megyek ide-oda, eszek jóféléket, a másiknak meg nincs rá pénze.

Viszont ha ilyen extra gazdag Elon Musk szinten lennék, akkor kicsit sem érdekelne, mennyit keres a másik, mert nem érezném meg, ha el kéne tartanom.

2023. ápr. 3. 23:24
 13/34 anonim ***** válasza:
10. Te voltal a 6 os na taka van!!
2023. ápr. 4. 04:50
 14/34 anonim ***** válasza:
48%

Ha tudnál olvasni, teljesen más a pipák száma is! Nem én voltam!

Még egyszer: Nem kell más pénze, a SAJÁT részemet kifizetem a közös programokon! Te ki tudnád a tiédet?

2023. ápr. 4. 05:06
 15/34 A kérdező kommentje:
11. Rengeteg olyan szakma van ahol kell ész de kevés pénzzel jár pl. kutató, tanár, mentős és még sorolhatnám
2023. ápr. 4. 06:21
 16/34 anonim ***** válasza:

Nekem spec nem lenne gond, akár a te részed is kifizetni, de ezt a kérdést megelőzi egy fontosabb. Akad-e, bárki, aki hajlandó elviselni téged bármilyen programon?

A "ki, mit fizet" csak eztán érdekes.

2023. ápr. 4. 06:27
 17/34 anonim ***** válasza:

8 evig eltem egy olyan kapcsolatban ahol lvazi en tartottam el a faszit. Hiaba volt jo fizetese ha a hitelei elvittek a 2/3at.

Soha tobbet!

Mindegy mennyit keres ha a sajat eletet tudja finanszirozni es esetleg jut kozos programokra akkor okes.

Ha meg meg van megtakaritasa amit minden honapban megtold az a szememben mar gazdag! Ps,

2023. ápr. 4. 06:39
 18/34 anonim ***** válasza:
4%
Nettó 500 alatt már csak igénytelenek fognak jutni, ez van.
2023. ápr. 4. 07:08
 19/34 anonim ***** válasza:
Jaj, Istenem, ne vegyük már be azt, hogy a 6os egy nő:D Süt íz írásáról, hogy pasi:D
2023. ápr. 4. 09:50
 20/34 anonim ***** válasza:

Van! Egyébként, mi a gond a személyisegemmel? Mármint, milyen negatív következtetést vontál le a személyiségemet illetően 2db válaszból, ahol azt ecsetelem, hogy nem szeretnék eltattani egy férfit sem?

2023. ápr. 4. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!