Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan nyámnyila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan nyámnyila férfival aki ha Magyarország háborúba sodródna, azonnal menekülne külföldre a besorozás és hadkötelesség elől?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 14:50
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
És azt tudod, szívem, hogy Petőfi miért harcolt? :) Vagy csak kiragadsz kontextusból pár sort.
2023. ápr. 3. 21:37
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha Petőfi élne akkor ez a kormány már nem lenne hatalmon
2023. ápr. 3. 21:39
 33/49 anonim ***** válasza:
#31 egy független Magyarországért.
2023. ápr. 3. 22:29
 34/49 anonim ***** válasza:
60%

"26, ez baromi undorító hozzászólás volt.."

Gondolom fáj az igazság, de valakinek ezt is ki kell mondani. Ahogy elfogadott jobboldali álláspont, hogy egy transzvesztita sem lesz nő attól mert nőnek öltözik, úgy kedves szerb barátunk se lesz magyar, csak azért, mert beszéli a nyelvet meg villogtat egy kettős állampolgárságot. Sajnálom, a "magyarság" sem olyan, hogy valaki annak" érzi" magát. Meg van szépen rajzolva a térkép, tessék tájékozódni róla.

"26: Nemtalált :D Szerbiában élek, de nem mondhatnám szerbnek magam, mivel az 1800-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat, és mind magyarok, valamint ugyanebben a házban éltek ahol most én is, csak akkor még Magyar Királyságnak nevezték az államformát."

Tök sok relevanciája lennek ennek, ha még mindig 1800-as éveket írnánk.

"Megnyugodhatsz, nemszoktam szavazni menni magyarba, ugyanis én személy szerint azt vallom, hogy ha életvitelszerűen nem élek ott akkor nem avatkozok bele a szavazatommal mások dolgába."

Nagyon helyes.

"tehát Magyarország lenne az áldozati fél, akkor szerintem a férfiaknak illene megvédeni, ha a hazát nem is de a benne élő polgárokat, vagyis nőket, gyerekeket, időseket. Lehet hogy ez extrémnek hangzik a mai liberális világban, de az elmúlt pár ezer évben ez így működött."

Persze, gondolatban ez is jól hangzana, csak le vagy maradva megint egy száz évvel kb. Az elmúlt pár ezer évben ugyanis nem így nézett ki a háború, hogy 600 kilóméterről érkező rakéták, drónok meg bombák tesznek komplett városokat a földdel egyenlővé konkrétan napok leforgása alatt. Nem tudom mennyire vehető komolyan, hogy az átlag ember ezek ellen bármilyen védelmet tud biztosítani akár egy percig is, azon kívül hogy kimegy és meghal rögön. És miért? Akinek van egy csöpp esze, az úgy védi meg a családját, nőket, gyerekeket, hogy minél előbb kiviszi őket onnan.

2023. ápr. 4. 10:48
 35/49 anonim ***** válasza:
#34 szerinted akkor egész ukrajnának el kellett volna hagynia ukrajna területét az orosz támadáskor és buták, hogy nem ezt tették? így kellett volna megvédeni ukrajnát?
2023. ápr. 4. 11:08
 36/49 anonim ***** válasza:
48%
35 pontosan ahogy írod
2023. ápr. 4. 11:27
 37/49 anonim ***** válasza:
36 És bárki bárkit megtámad, akkor menekülni kell mindenkinek :D nyilván. szóval az oroszok elfoglalhatják egész európát puszta támadással, ha kedvük van ok...
2023. ápr. 4. 12:57
 38/49 anonim ***** válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Hova menne annyi ember szerinted?
2023. ápr. 4. 14:22
 39/49 anonim ***** válasza:

34: Neked gondok vannak a fejedben, komolyan. Magyar nevem van, az identitásom is az, nem mi tehetünk róla hogy itt élünk. Egy kis olvasnivaló, mert a te fajtádon jó munkát végzett a komunizmus, de annak már 30 éve vége van, ideje tájékozódni.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. ápr. 4. 14:47
 40/49 anonim ***** válasza:
35 mert szerinted ott is meg máshol is meg régen is őnként dalolva mentek a katonák harcolni? Ugyan már. Kevés százalékuk talán.
2023. ápr. 4. 18:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!