Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan nyámnyila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan nyámnyila férfival aki ha Magyarország háborúba sodródna, azonnal menekülne külföldre a besorozás és hadkötelesség elől?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 14:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
El is várom. Leszarom, hogy mi támadunk vagy más, amint ilyesmi történne, azonnal húzzunk innen. Az én szerelmem ne haljon meg baromságok miatt, nem érdekel különösebben az ország sorsa.
2023. ápr. 2. 21:34
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Mennénk együtt el innen a francba.
2023. ápr. 2. 23:04
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert élni szeretne, nem lesz nyámnyila. A civilek nincsenek kiképezve katonának. Egy asztalostól sem várod el, hogy tortát süssön ahogy a cukrásztól sem, hogy lovat patkoljon, mert nem ért hozzá, nem tanulta ki. És a mentőst sem hívják ki bomba detonáláshoz, mert meghalhat, mert nem ért hozzá. Plusz teljesen felesleges egy ember által gyártott, értelmetlen konfliktus miatt csomó embernek meghalnia. Én speciel inkább azt támogatnám, hogy senki ne vonuljon be semelyik országban, mert akkor nem tud beszállni a csatározásba, mert nincs katonaság. Ezzel nem azt mondom hogy hagyjuk, hogy leigázzanak, hanem hogy értelmetlen a hadakozás. De nyilván ez egy utópisztikus elképzelés.
2023. ápr. 3. 01:26
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, védje meg az Orbán meg a Lölő az országot, úgyis már szétlopták az egészet, miért is kellene itt harcolnia bárkinek?
2023. ápr. 3. 08:33
 25/49 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sztem ez nem nyámnyila, hanem egy normális ember.

Eszembe nem lenne olyan idiótával járni, aki futna katonának hátrahagyva a családját.

Teszem azt házasok vagyunk, van mondjuk közös gyerekünk, neki mint családapának az a dolga hogy a biztonságba tudja a családját és ebbe ő is beletartozik.

2023. ápr. 3. 17:40
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

"Azért a háborúskodás is tág fogalom. Ha egy politikus kitalálná hogy gyerünk szerezzük vissza az elcsatolt területeket, háborúzzunk a szomszéd országokkal azt nyilván nem támogatnám, még úgy sem hogy jobboldalinak mondom magam meg határon túli magyar vagyok."

Az apa férfi, az anya nő... a szlovák pedig szlovák, ahogyan a román is román. Kérlek az én országom nevében ne beszélj, ha már nem is itt születtél/élsz.

2023. ápr. 3. 19:27
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
26, ez baromi undorító hozzászólás volt..
2023. ápr. 3. 19:42
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

26: Nemtalált :D Szerbiában élek, de nem mondhatnám szerbnek magam, mivel az 1800-as évekig vissza tudom vezetni a családfámat, és mind magyarok, valamint ugyanebben a házban éltek ahol most én is, csak akkor még Magyar Királyságnak nevezték az államformát.

Megnyugodhatsz, nemszoktam szavazni menni magyarba, ugyanis én személy szerint azt vallom, hogy ha életvitelszerűen nem élek ott akkor nem avatkozok bele a szavazatommal mások dolgába. Viszont miven kettős állampolgár vagyok, ezért ha olyan helyzet állna fent mint ahogy írtam, tehát Magyarország lenne az áldozati fél, akkor szerintem a férfiaknak illene megvédeni, ha a hazát nem is de a benne élő polgárokat, vagyis nőket, gyerekeket, időseket. Lehet hogy ez extrémnek hangzik a mai liberális világban, de az elmúlt pár ezer évben ez így működött.

2023. ápr. 3. 20:01
 29/49 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes az utóbbi időben mennyire elavult lett Petőfi.

"Sehonnai bitang ember,

Ki most, ha kell, halni nem mer,

Kinek drágább rongy élete,

Mint a haza becsülete."

Most már itt az a menő, ha valakinek csak a saját élete számít.

És ha valamit ezt a politikai klímát hibáztatom, amiért nincs már egy közösség aki lenne itt, aki kész lenne megvédeni magát. Hanem csak egyének, akiknek saját maguk felett nincsenek értékei.

2023. ápr. 3. 20:52
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Jah és a kormány oldalról meg pluszban azért is semmibe vett Petőfi, mert a szabadságot hirdeti. Változnak az idők.
2023. ápr. 3. 20:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!