KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » TĂĄrskeresĂ©si problĂ©mĂĄk » đŸ”„ NƑk, hogyan vĂ©lekednek errƑl? đŸ”„

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ”„ NƑk, hogyan vĂ©lekednek errƑl? đŸ”„

Figyelt kérdés

TegyĂŒk fel ismerkedtek egy fĂ©rfival, erƑs Ă©s kölcsönös a vonzalom. Intelligens, Ƒszinte, illemtudĂł (etikett), szĂłval klappol minden (az ĂĄgyban is ĂŒgyes, odaadĂł), aztĂĄn kiderĂŒl hogy rĂ©gebben mellĂ©kfoglalkozĂĄs/hobbi szinten pĂ©nzĂ©rt adott testi szerelmet. TermĂ©szetesen csak nƑknek.

EgyszerƱség kedvéért: semmilyen nemibetegsége nincs.

TehĂĄt mi lenne a reakciĂł? Mit mondanĂĄtok, mit gondolnak ott akkor hirtelen?

Kicsit izgalmasabb lenne ha válaszolók leirnák Ƒk eddig hány partnerrel voltak.

2023. mĂĄrc. 24. 19:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Akkor se kellene ha ingyen csinĂĄlta. A magas body count kiĂĄbrĂĄndĂ­tĂł mint nƑben, Ășgy fĂ©rfiban is.
2023. mĂĄrc. 24. 23:10
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 32/39 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem az ilyeneknek a fején igenis låtszik a kiéltség.
2023. mĂĄrc. 24. 23:25
 33/39 anonim ***** vĂĄlasza:

"TegyĂŒk fel ismerkedtek egy fĂ©rfival, erƑs Ă©s kölcsönös a vonzalom. Intelligens, Ƒszinte, illemtudĂł (etikett), szĂłval klappol minden"

Ez nem az Ă©n gondolkodĂĄsmĂłdom / gondolatmenetem, aminek alapjĂĄn meg szoktam Ă­tĂ©lni, hogy szĂĄmomra mennyire felel meg a mĂĄsik fĂ©l / kapcsolat. Ez egy meglehetƑsen ĂŒgyetlenĂŒl elkĂ©pzelt generĂĄlkaja. Akinek ennyi Ă©s ilyen szinten megfogalmazott az igĂ©nyszintje, az nem csoda, ha az ĂĄltalad leĂ­rt hulladĂ©kokba belefut, kĂ©rdezƑ.

2023. mĂĄrc. 24. 23:26
 34/39 anonim ***** vĂĄlasza:

Nem hiszem hogy tovĂĄbb ismerkednĂ©k. Nem Ă­tĂ©lnĂ©m el mint embert, de szĂĄmomra a magas body count visszataszĂ­tĂł. Ezen kĂ­vĂŒl amĂșgy sem illenĂ©nk össze ha hobbiszinten prostituĂĄlt volt, teljesen mĂĄs az Ă©rtĂ©krendĂŒnk. Mindezt Ășgy mondom hogy nem vagyok prƱd, vagy ĂłdivatĂș.

Egyszer volt egy, a kĂ©rdĂ©sben felvĂĄzolt fĂ©rfihez nagyon hasonlĂ­tĂł ismerƑsöm, vele pĂ©ldĂĄul mĂ©g emberileg sem jöttem ki, Ă©ppen emiatt.

2023. mĂĄrc. 25. 11:18
 35/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

HƱ, håt sokkal nehezebb a helyzet, mint azt koråbban gondoltam. Köszönöm a valaszaitokat.

Többiek is Ă­rjanak bĂĄtran. Sajnos valamiĂ©rt nem Ă­rtĂĄtok oda a "body county"-ot. Gondolom a kontozĂłsak mĂ©g szĂŒzek.

2023. mĂĄrc. 25. 12:51
 36/39 anonim ***** vĂĄlasza:

Lehet hogy, hamarabb kellett volna gondolkodni milyen hobbit vĂĄlaszt magĂĄnak az ember.

Ha jól vålasztasz, komplett szempontrendszer alapjån döntesz, és nem csak az alapjån hogy miben vagy jó

2023. mĂĄrc. 25. 12:59
 37/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

36 ezzel sokat nem segĂ­tesz...

30, most lĂĄtom csak hogy keresed a kapaszkodĂłt, most utĂłbb a nemibetegsĂ©ges rĂ©szen. Fent volt a kĂ©rdĂ©sben hogy nincs neki. Tudod vannak akik azt mondjĂĄk hogy "nincs mert jĂĄrok nƑgyĂłgyĂĄszhoz". Na, nekik simĂĄn lehet, mert a nƑgyĂłgyĂĄsz se tudja ezt rĂĄnĂ©zĂ©sre megmondani. De ez most mindegy is

A lĂ©nyeg, hogy aki figyel magĂĄra Ă©s a partnereire is, az bizony egzakt teszteket, szƱrƑvizsgĂĄlatokat csinĂĄltat. SƑt, partnertƑl is kĂ©rhet ilyen leletet mĂ©g az esemĂ©ny elƑtt, ha Ășgy van.

Nem tudom mondjuk te voltĂĄl-e mĂĄr Ă©letedben STD szƱrĂ©sen. Az pedig nem Ăłv meg semmitƑl, ha csak "komoly kapcsolatban" szexelsz. JĂł..? CsaxĂłlok 🐾

2023. mĂĄrc. 25. 13:12
 38/39 anonim ***** vĂĄlasza:

"HƱ, håt sokkal nehezebb a helyzet, mint azt koråbban gondoltam."

Miért, te magad vagy ez a bizonyos, a kérdésben emlegetett hímqrva?

2023. mĂĄrc. 25. 14:27
 39/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Kedves Mr./Ms. EmpĂĄtia!

Szerinted miĂ©rt Ă­r ki valaki ilyen kĂ©rdĂ©st? đŸ€”

2023. mĂĄrc. 25. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!