KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » TĂĄrskeresĂ©si problĂ©mĂĄk » đŸ”„ NƑk, hogyan vĂ©lekednek errƑl? đŸ”„

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ”„ NƑk, hogyan vĂ©lekednek errƑl? đŸ”„

Figyelt kérdés

TegyĂŒk fel ismerkedtek egy fĂ©rfival, erƑs Ă©s kölcsönös a vonzalom. Intelligens, Ƒszinte, illemtudĂł (etikett), szĂłval klappol minden (az ĂĄgyban is ĂŒgyes, odaadĂł), aztĂĄn kiderĂŒl hogy rĂ©gebben mellĂ©kfoglalkozĂĄs/hobbi szinten pĂ©nzĂ©rt adott testi szerelmet. TermĂ©szetesen csak nƑknek.

EgyszerƱség kedvéért: semmilyen nemibetegsége nincs.

TehĂĄt mi lenne a reakciĂł? Mit mondanĂĄtok, mit gondolnak ott akkor hirtelen?

Kicsit izgalmasabb lenne ha válaszolók leirnák Ƒk eddig hány partnerrel voltak.

2023. mĂĄrc. 24. 19:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** vĂĄlasza:
16%

#17 nagyon gåz hogy az intimitåst összekevered a szexszel.

Lehet szexelni Ășgy is hogy nem intim. Illetve lehet valami intim Ășgy is, hogy mindenki fĂ©l van öltözve garbĂłba. Majd ha Ă©rett leszel Ă©rzelmileg, megĂ©rted mi a kĂŒlönbsĂ©g ;-)

2023. mĂĄrc. 24. 20:39
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

20:39, had kérdezzem meg: téged nagyon åtbasztak a férfiak?

Egy dolog körĂŒl pörögsz. Szerintem rajtad kĂ­vĂŒl mindenki Ă©rti, hogy nem hazudott semmiben, soha nem ĂĄllĂ­tott ellentĂ©teset a valĂłsĂĄggal (hiszen ott volt a kĂ©rdĂ©sben -egyebek mellett az is-, hogy Ƒszinte)

2023. mĂĄrc. 24. 20:43
 23/39 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
21-es, ezt tökĂ©letesen Ă©rtem, de szĂĄmomra a szex egy intim dolog. Én nem tudok Ășgy szexelni, hogy annak ne legyen köze az intimitĂĄshoz. EzĂ©rt nem tudom a leĂ­rt helyzetet elfogadni. Tudom, hogy az intimitĂĄs nem szexet jelent, de nĂĄlam igen, annak a rĂ©sze.
2023. mĂĄrc. 24. 20:44
 24/39 anonim ***** vĂĄlasza:
65%

"Egy dolog körĂŒl pörögsz. Szerintem rajtad kĂ­vĂŒl mindenki Ă©rti, hogy nem hazudott semmiben, soha nem ĂĄllĂ­tott ellentĂ©teset a valĂłsĂĄggal (hiszen ott volt a kĂ©rdĂ©sben -egyebek mellett az is-, hogy Ƒszinte)"

Nem vertek ĂĄt, csak arra reagĂĄlok, amit Ă­rsz. LeĂ­rod, hogy hazudott. Ha elmondta volna, nem kellett volna ĂŒzenetben meglĂĄtnom, hanem tudtam volna rĂłla. Nem mondta el, hazudott.

2023. mĂĄrc. 24. 20:45
 25/39 A kĂ©rdezƑ kommentje:

SzĂłval nagyon ĂĄtbasztak a fĂ©rfiak? 😁

Ez a fixaciĂłd, hogy mindenki hazudik Ă©s te vagy az ĂĄldozat. Tipikus nĂĄrcisztikus vonĂĄs.

KĂ©rlek szĂ©pen ha nem kĂ©rdezed (vagy azt hogy van-e mĂ©g valami amit tudnod kĂ©ne a mĂșltjĂĄrĂłl) Ă©s önmagĂĄtĂłl nem mondja, az nem tekinthetƑ hazugsĂĄgnak.

2023. mĂĄrc. 24. 21:05
 26/39 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

Nem tartom magam ĂĄldozatnak. Ha ilyen helyzetbe kerĂŒlnĂ©k, amit leĂ­rsz, annak Ă©reznĂ©m magam, de Ă­rtam is, hogy a sajĂĄt butasĂĄgom miatt.

SzĂĄmomra nem csak a mellĂ©beszĂ©lĂ©s a hazugsĂĄg, hanem a szĂĄndĂ©kos elhallgatĂĄs is. A lĂ©nyeg az, hogy a mĂĄsikat meg akarom vezetni. Hogy ezt aktĂ­van, a valĂłsĂĄgtĂłl eltĂ©rƑt ĂĄllĂ­tva, vagy passzĂ­van, a valĂłsĂĄgot elhallgatva teszem, az nem oszt, nem szoroz.

AkĂĄrmit gondolsz szemĂ©lyesen a fenti helyzetrƑl, tudod, hogy mĂĄsok nem azt gondoljĂĄk, ez a kĂ©rdĂ©s lĂ©nyege. Szerintem a többsĂ©gĂŒnk tudja, mik ezek a dolgok. Pl. azt is azĂ©rt vetted bele, hogy csak nƑkkel szexelt, mert Ă©rzed, hogy mĂĄs a megĂ­tĂ©lĂ©se annak, ha fĂ©rfiakkal is.

Ha nekem lett volna abortuszom, hiĂĄba mondjĂĄk, hogy senkinek semmi köze hozzĂĄ, az is az Ă©n mĂșltam rĂ©sze. RĂ©sze az embernek, aki vagyok. Elmondom, mert tudom, hogy van, akinek nem fĂ©r bele. Pontosan az intimitĂĄs miatt. Mert Ă©n szeretnĂ©m, ha a mĂĄsik teljesen ismerne engem.

Ha eltitkolsz valamit, amirƑl tudod, hogy hatással lenne a kapcsolatodra, az hazugság.

2023. mĂĄrc. 24. 21:16
 27/39 anonim ***** vĂĄlasza:
Van szakmĂĄd, tanultĂĄl kĂ©rdezƑ valamit? Gondolom mĂĄshoz is Ă©rtesz. Mert ugye azt Ă­rod ez csak hobbi.
2023. mĂĄrc. 24. 21:16
 28/39 anonim ***** vĂĄlasza:
80%
MeglepƑdnĂ©k az biztos.MegkĂ©rdeznĂ©m miĂ©rt csinĂĄlta ezt Ă©s utĂĄna döntenĂ©k.
2023. mĂĄrc. 24. 21:32
 29/39 anonim ***** vĂĄlasza:
89%

"A test csak egy interface, amely lehetƑsĂ©get biztosĂ­t arra, hogy kĂ©t ember lĂ©lekben is kapcsolĂłdjon"

Te lĂ©lekben kapcsolĂłdni akarsz idegen nyanyĂĄkkal? Én meg naiv azt hittem, hogy pĂ©nzĂ©rt kemĂ©nyen megd*god Ƒket.

2023. mĂĄrc. 24. 21:46
 30/39 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

Aki egy ilyen horderejƱ informĂĄciĂłt tart vissza az ugyanĂșgy hazugsĂĄg mintha letagadna valamit.

Mert mĂ©g ha neki termĂ©szetes is azĂ©rt az tudva levƑ hogy megosztĂł tĂ©ma Ă©s joga van tudni a szexpartnernek arrĂłl az aprĂłcska tĂ©nyrƑl hogy egy ĂĄtlag fĂ©rfihoz kĂ©pest kicsit több partnere volt ami a nemi betegsĂ©gek kockĂĄzatĂĄt is növeli. OkĂ© hogy nem beteg de ha nincs nĂĄla friss lelet akkor mi alapjĂĄn hinnĂ©m el? (PlĂĄne ha csak "kiderĂŒlt" ez is.)

Én nem vagyok a hĂĄzassĂĄgig szƱzies Ă©letmĂłd hĂ­ve de azĂ©rt ez a mĂĄsik vĂ©glet.

3 szexpartnerem volt Ă©s fĂ©rjnĂ©l vagyok, Ășgy tervezem nem lesz több. A fĂ©rjemnek szintĂ©n 3 (egymĂĄst is beleszĂĄmoltam).

Jobban szeretem azt hinni hogy valami kĂŒlönleges kapcsolat van köztĂŒnk Ă©s nem adja bĂĄrkinek a lĂ©nyĂ©t (direkt nem testet Ă­rtam!).

2023. mĂĄrc. 24. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!