Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as, szűz, incelként, melyik tipusú nőknél lenne inkább esélyem?

Figyelt kérdés

2023. márc. 24. 15:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
24%
a prostiknál ha van pénzed
2023. ápr. 12. 09:43
 32/37 anonim ***** válasza:
83%

33éves Férfi vagyok, te is tudod nem incel vagy .... Béna, igénytelen, balfék ha úgy tetszik lúzer... Ez a mai világ baromsága. És akkor evvel takaróztok, nem rég volt a közelembe egy ilyen fiatal srác mondom Balatonon vagyunk felcsipünk csajokat neki.. hát ha tényleg nem az Ő hibája... (nekem feleségem van tudott erről kért hogy segítsek neki) Nos alapból elküldtem borotválkozni, mondtam neki ne azt a nyúlót szar pólót vegye fell mint mindig , és az se ártana ha kis életkedved lenne ... Nos mikor oda értünk lányokhoz bemutatkoztam egy kis vicc mosoly Ő ott áll megse szólal. Na mondom sebaj...

Én : Egyébként Ő itt pisti 😃

Lányok : szia 😃

"Incel"Pisti : 😶

Én : mit csináltok csajok itt lent? Egyébbként szép a masni (fürdő ruháján) igaz Pisti már ott is beszéltük mutatok a pult felé.

"Incel" Pisti: Aha😴

Lányok : igen? 😁 Mi csak lejöttünk kicsit, meleg van nagyon

Én : Nem akartok inni valamit?

Incel Pisti: 😴

Lányok: De

Mentünk ittunk. Nem folytatom mert mint látjátok felesleges...

Nos feleségem azon röhögöt, hogy elmentem csajokat felcsipni "incel pistinek" és majdnem én jöttem visza 2 csajjal ... Nem incel vagy hanem magaddal és mindennel szembe közönyös ,unalmas, lusta ,igénytelen .

2023. ápr. 12. 10:35
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

És te átlagos pasi vagy, vagy milyen vagy? Az átlagos nők már elkeltek, mert elvitték az átlagos pasik.

Jó reggelt, a későn ébredőknek be kell érni a maradékkal - már ha kérnek belőlük a "maradékok".

2023. ápr. 12. 10:38
 34/37 anonim ***** válasza:
50%
Ja jó a fizud akkor átlagos kinézetűeknél. Ha rosszul keresel, ne adj isten koszos munkát végzel. Akkor viszont teljesen esélytelen vagy az összegnél.
2023. ápr. 12. 18:17
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rádírva, hogy szűz vagy. Bármelyik nőnél van esélyed. Legyél kezdeményező.
2023. ápr. 12. 21:11
 36/37 anonim ***** válasza:
50%
2023. ápr. 13. 05:32
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
32 es tagyon tetszett a hozzászolásod.. 😄😄😄 igazad van amugy lehet tükörbe kéne néznie vagy kicsit közvetlenebnek lenni.. nem arra várni ,hogy megbotlok azt állo f* bele esek p*ba
2023. ápr. 13. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!