Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet egy olyan férfivel aki 30 felett is szűz?
3. Azért kamu, amit leírtál, mert ha a 170/100-as barátunk egy jóképű, izmos, magas férfi lenne, akkor a személyisége ellenére lenne nője, mint ahogy rengeteg még sokkal szarabb személyiségű férfinak is van.
Kérdező: csúnyaság, alacsonyság, kövérség/véznaság, szociális képességek hiánya, szegénység. Ezek mind belejátszanak a képletbe és sokszor egymást erősítik negatív irányba.
A párom egy ève kint külföldön keresett 1 milliót. Hazaköltözött, elhelyezkedett a szakmájában, itt keres 350 400 ezret. Èn ugyanúgy szeretem, sőt mostmár mègjobban is, mert minden nap együtt lehetünk. Sok nőnek nem tetszene a külseje, èn odáig vagyok èrte.
A viselkedèse a nőkkel tisztelettudó, jó a humora, ès nem gyepesedünk be itthon, hanem ha van egy kis időnk mindig megyünk valamerre. Nem unalmas az èletünk, pedig annyira sok pènz nincs amit elszórhatnánk.
9. "Sok nőnek nem tetszene a külseje, èn odáig vagyok èrte."
A nők elképesztő válogatósak. Tinderen is még a legjóképűbb, legsikeresebb férfiaknak is ilyen 5-10% közötti a match aránya. Attól, hogy egy férfi nem tetszik sok nőnek, még lehet jóképű. A jóképű férfiak is mondjuk a nők 10%-ának tetszenek, de ezzel ők már iszonyú nagy ásznak számítanak, hogy olyan sok nőnek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!