Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baj lehet egy olyan férfive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj lehet egy olyan férfivel aki 30 felett is szűz?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem szűz de nem kell senkinek pl 25 év felett? Vagy 30,35,40 évesen. Csak éldegél egyedül? Eljár dolgozni és ennyi az élete? A külseje miatt? Vagy alacsony? Vagy érettségivel nem talál olyan melót ami 300 ezernél többet fizet és ezért ő > életképtelen csóró ?
2023. febr. 25. 07:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Esetemben a szüzesség már nem érvényes, de nem igazán voltak hosszabb kapcsolataim.

Ennek több oka van, vagy ahogy pl. a katasztrófákkal foglalkozó sorozatokban szokták mondani, "események egész láncolata vezetett idáig". Az első lépcső fiatalon a megfelelő szociális háló hiánya. Nem voltam népszerű, amire rátettek még bizonyos rajtam kívül álló okok is. Lényeg a lényeg, a lányok nem hogy nem keresték a társaságomat, hanem úgy éreztem, hogy kifejezetten cikinek tartották a velem való mutatkozást. Ha valahol "csak úgy" összefutottunk, akkor nem volt ilyen, de mások előtt igen. Szóval értettem a jelekből és nem erőltettem a dolgot. Elkönyveltem, hogy ez van, később sem kezdeményeztem senkinél sem. Sőt, idővel odáig jutottam, hogy ha egy lány próbált is közelebb kerülni hozzám, én nem engedtem közelebb, mert egyből az ugrott be, hogy csak átverés lehet. Nulla önbizalommal és az előzményeket ismerve ez nem is meglepő.

A suli befejeztével dolgozni kezdtem, ahol egyébként sem nagyon voltak velem egykorú lányok, szórakozni pedig nem jártam, mivel nem láttam értelmét. Az alkohol soha nem vonzott, a lányoknál nem voltak sikereim, az pedig megint csak nem volt inspiráló, ahogy mások arról beszéltek egész héten, hogy ki hogyan került haza a hétvégi buliból és hogyan jött össze vagy épp nem jött össze valamelyik csajjal. Közben az internet már kezdett terjedni, ahol az akkori chat és játék oldalakon azért sikerült megismernem pár embert, köztük lányokat, nőket is. A szüzességem is egy ilyen netes lánnyal vesztettem el. Viszont a személyes ismerőseim köréből továbbra sem érdekeltem senkit. Közben a karrieremben megjöttek az első sikerek, így erre fókuszáltam a továbbiakban. A 30-as éveimre eljutottam odáig, hogy nem csak a munkahelyemen, de úgy egyébként is elismerték a munkámat, ami kihatott az anyagi helyzetemre is. Nem kell milliárdos dolgokra gondolni, egyszerűen annyi, hogy az életvitelem mellett neki tudtam állni a szülői ház felújításának, mellette pedig félre is tenni némi pénzt.

37-38 évesen vettem észre, hogy már lennének olyan nők akár munkahelyen, akár csak a személyes ismeretségből, akik vevők lennének rá, ha ismerkedni próbálnék velük. Alapvetően nem is zárkózom el ettől, de most már én vagyok úgy, hogy nem mindenáron. És itt egyáltalán nem arról van szó, hogy 20 éves modell lányok lennének csak jók, hanem arról, hogy kialakult egy számomra kényelmes élet, amit nem szeretnék azért feláldozni, hogy elmondhassam, én is kapcsolatban élek. Az is igaz, hogy ilyen szempontból konzervatívnak tartom magam, nekem a család a férj-feleség-gyerek(ek) felállás. Egy háztartásban éldegélni valakivel csak azért, hogy ne legyek egyedül, számomra nem opció, mivel eddig is egyedül éltem.

Mindezt azért írtam le, hátha a fiatal generációnak segít valamelyest.

2023. febr. 25. 08:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituáció állt fent amit a 11 ír. Új lakást vettem a munkám erejéből, nem csak úgy hozzám vágták és azért, hogy ne legyek egyedül nem kell senki. Talán egyszer megunom, de a lehetőség ott lesz. Hasonló volt a múltam is, amit felvázolt. Csak úgy parancsszóra nem lehet önbizalma valakinek. Az kialakul. Ha folyamatosan lenéznek, lenéztek az csak egy felé sodorja az önbecsülést. Ami öngerjesztő folyamat. Ha egy társaságban lenéznek, ez akkor sem fog változni, ha törekszel a változtatásra. Új göncök, gyúrás, bármi... Ez egy stigma amit végig magaddal viszel. Ha nem is gondolsz rá, lesz egy két szitu, ami emlékeztetni fog. Kitörölni nem lehet sajnos.
2023. febr. 25. 09:05
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy balf***. Balf*** ahhoz, hogy lefektessen egy nőt és balf*** ahhoz is, hogy prostihoz menjen. Pedig nem mindig szégyen az, néha hasznos is. Például akkor, ha 25 évesen még mindig szűz a férfi: kipróbálja, milyen a szex, rájön, hogy egyáltalán nem nagy művészet és felszabadul a nyomás alól, hogy még soha nem volt senkivel.
2023. febr. 25. 09:07
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

13. Nem arról van szó, hogy nagy művészet, vagy sem, hanem hogy az egyik legjobb dolog a világon, sőt kutatások és felmérések szerint talán a legjobb dolog a világon a szex, az emberek is elsőnek sorolták be.

Persze akinek folyamatosan van benne része (maximum kis kihagyásokkal), az erről nem tud és alapnak és nem fontosnak veszi a szexet, hiszen nem tapasztalja a hiányát és az azzal járó dolgokat. Általában azok mondják, hogy a szex nem nagy dolog, akik nem tapasztalták felnőttként az évekig tartó hiányát, miközben próbálkoztak és nagyon is vágytak rá.

2023. febr. 25. 09:10
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magamat. A "nem nagy művészet" kifejezést úgy értem, hogy a szüzek azt hiszik, hogy valami misztikus, nehezen elérhető dolog, amihez óriási erőfeszítést kell tenni, nehéz elérni és bonyolult, sok mindenre kell figyelni közben. Sokszor kerül elő szüzeknél az a kérdés, hogy jaj, hát hogy is kell csinálni, mi hogy jön sorban, először a melltartót kell-e levenni vagy mehet a bugyi is elsőnek, hogy kell kikapcsolni a melltartót, hány percig kell nyalni, meddig kell pumpálni, mielőtt elmehet, milyen gyorsan kell csinálni - bonyolultnak tűnik.

Azt' közben nem. Jó dolog, ha jól csinálják, de egyáltalán nem olyan nagy műsorszám, mint ahogy sokan hiszik. Magától rájön az ember, hogy kell csinálni és egyébként sem bonyolult: nincsenek szabályok, majdnem mindegy, meddig tart az aktus, ha pedig túl hamar teszi be, úgyis szól a nő, hogy fáj neki (vagy nem, de az az ő baja). Persze nyilván másképp működik prostinál, mint kapcsolatban, hiszen a prosti (jó esetben) a pénzért előadja, hogy mennyire fantasztikus voltál, akkor is, ha végigbénáztad az egészet, de nagy megkönnyebbülés tud lenni, mikor rájössz, hogy a szex egyáltalán nem bonyolult.

2023. febr. 25. 09:19
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

15-ös, a szex max. neked nem annyira bonyolult, meg a hozzászólásoddal egyetértőknek. Mondjuk nektek férfiaknak valóban nem bonyolult, mert kb. így néz ki: föláll, reszel, elmegy. Ez valóban nem rocket science.

Az már más kérdés, hogy vajon a nők jelentős részének miért vannak szexuális problémái, és miért nem tudják, milyen is a jó szex. Hát, pontosan a hozzád hasnonló faék egyszerűségű férfiak miatt.

Ugyanebből következik, hogy a nem prostizik = balfasz kijelentés sem állja meg a helyét. Ha egy pasi nem megy prostihoz, annak jellemzően az az oka, hogy evolúciósan kicsit magasabb lépcsőfokon áll, mint az átlag. Normálisan működő pasi ugyanis nem élvezi a szexet, ha tudja, hogy a másik legfeljebb megjátssza, hogy jó neki. Normálisan működő pasi azt is tudja, hogy egy prostitól ezen a téren nem sokat tanulhat, hiszen a prosti ígyis-úgyis eljátssza, hogy mekkora király a fizetővendég.

A női szexuaitás nagyon is bonyolult, ne áltassátok magatokat azzal, hogy nem.

2023. febr. 25. 11:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem jár emberek közé; el volt eddig hízva; van vélt vagy valós testi hibája, ami gátolja az ismerkedésben; aszexuális vagy demiszexuális.
2023. febr. 25. 12:37
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Szex a legjobb dolog... ebben a felmérésben nem vettek részt normális emberek meg úgy általában nők, akiknek a szex nem jelent orgazmust.
2023. febr. 25. 12:38
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
16: A női szexualitás sem bonyolultabb semmivel sem. Ha az adott férfi bejön külsőre ÉS személyiségre is, akkor könnyen el tudja juttatni a nőt az orgazmusig. Egyszerűen azért, mert a nő testileg és lelkileg is kívánja. Persze ez még nem a "3 percig fennakadt szemmel erőtlenül és szinte tudatlanul zihál az ágyon" szint, de ha egy nő 25-30 éves korára még nem jutott el odáig, hogy valakivel tényleg kívánta és élvezte is a szexet, akkor ott nem a férfiakkal van a gond.
2023. febr. 25. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:

"Ha az adott férfi bejön külsőre ÉS személyiségre is, akkor könnyen el tudja juttatni a nőt az orgazmusig"

🤣🤣🤣🤣

2023. febr. 25. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!