Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as, szűz, incelként, melyik tipusú nőknél lenne inkább esélyem?

Figyelt kérdés

2023. márc. 24. 15:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
71%

9, akkor az miért nincs a listán? Miért csak olyan nőket tettél a listán, akik koruknál, tapasztalatuknál vagy külsejüknél fogva hátrányt szenvednek?

Veled egy státuszú, küllemre egy szintű, célokban hasonlító, korban megfelelő nőt keress. És ha nem vagy szociálisan kimondottan vállalhatatlan, akkor megtalálod. Csak attól tartok, hogy az vagy.

2023. márc. 24. 15:50
 12/37 anonim ***** válasza:
74%

Miért kell naponta 5 kérdést kiírni? Ennyire nincs életed és unatkozol? 😅

Ez már gáz 😅

2023. márc. 24. 16:14
 13/37 anonim ***** válasza:
37%
Az elhízott, dagadt nőknél
2023. márc. 24. 16:15
 14/37 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Ő nála.

2023. márc. 24. 16:25
 15/37 anonim ***** válasza:
37%
14. Nála neked is lenne esélyed! :)
2023. márc. 24. 16:36
 16/37 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ.. miért vagy szűz? Próbálkozni sem mertél vagy kutyának sem kellettél? Nekem mindig álmom volt egy szűz pasi, bár inkább csak fantázia vagy nem tudom.. mostmár annyira nem érdekel de annó zavart a sok ex pl. Engem valószínű nem zavarna hogy valaki szűz ha nem érezném magam újra 15nek mellette. Ismerek 1-2 szűz korodbelit akik normálisak, de félnek kapcsolatba lépni, nyitni bárki felé. Csak nálad sajna gyanús hogy a külsőd vagy a belső eléggé gyatra ha te akarsz is de nem jön össze
2023. márc. 24. 16:47
 17/37 anonim ***** válasza:
84%

Kedves tőled, 30-as incel, hogy a 30-40-es nőket idősebb nőknek titulálod. Köszönjük!

Ennek ellenére azt állítom, hogy kb. bármelyik csoportnál lehet esélyed, ha összekapod magad, és megtalálod a megfelelő nőt.

Mert tudod, az nem úgy van, hogy vannak a 20-onéves csajok, és mindegyik tök egyforma, és mindegyik ugyanazt várja a férfiaktól.

Hagyd leszállni végre a tökeidet, és legyél férfi. De nem az erőszakos macsó értelemben, mert az a nők többségének nem jön be. Hanem abban az értelemben, hogy nem sz*rod össze magad, ha meglátsz egy ellenkező neműt, és nem dőlsz a kardodba az első visszautasításnál.

2023. márc. 24. 16:59
 18/37 anonim ***** válasza:
67%

Rettentő ronda, öregebb, leharcolt, akár többgyerekes nőknél, aki ka társadalom legalsó rétegeiből valók. Ilyen putris, gané, segélyen élő cigányoknál, csöveseknél. De ehhez be kellene illeszkedned ebbe a közegbe, ami azért nehéz lenne, ha nem születtél ilyen környezetbe.

Szóval leginkább senkinél nincs esélyed.

2023. márc. 24. 18:28
 19/37 anonim ***** válasza:
85%
Bármelyiknél, már ha nem akarsz 30-as incelnek tűnni.
2023. márc. 24. 22:24
 20/37 anonim ***** válasza:
77%
Amelyikkel leginkább megérted magad és kölcsönösen vonzódtok egymáshoz. Én végül egy évtizeddel fiatalabb nőben találtam rá a páromra, de nem azért, mert konkrétan ilyen "csoportot" kerestem, csak így hozta a véletlen.
2023. márc. 24. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!