Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapnak az incelek több gyűlöletet mint a cigányok?
Figyelt kérdés
Ahogy elnézem ez a téma elég nagy indulatokat tud kiváltani itt...2023. márc. 17. 12:34
11/18 anonim válasza:
9, mi a baj ezzel? Mármint azon kívül, hogy a 2010-es évek végén még van ember aki egy kenyérpirítóval próbált videót rögzíteni:D
Van hasonló küllemű ismerősöm és van párja. A vastag ajak valóban nem túl meggyőző férfiaknál, de egyáltalán nem tragédia. Az már inkább az, hogy hagyta magát megtörni.
12/18 anonim válasza:
A cigány nem tudja levetni a bőrszínét. Ha meglátják őt, mindenki tudja hogy cigány, és az alapján bánnak vele, akár normális, akár nem. Ha rád néznek viszont, senki nem tudja hogy te incel vagy, vagy sem. Az emberek többségének fogalma sincs a szó jelentéséről, vagy hogy egyáltalán ilyen férfiak léteznek. A való életben semmilyen gyűlölet, kiközösítés nem ér téged csak azért, mert te incel vagy. Itt is csak a saját magatok által feltett gyűlöletkeltő kérdések alatt vannak megregulázó válaszok. Tehát miről beszélünk?
13/18 anonim válasza:
Szerinted 10000 emberből, ki hallott valaha is, az INCEL népről?
40 vagyok, fővárosi, diplomás. Itt olvastam első ízben, 2-3 éve erről. Pedig használok netet, járnak újságok, van életem.
14/18 anonim válasza:
Ha téged is egy agresszív álatnak néznének mikozben nem vagy az , amikor be mész egy italozo helyre és az első gondolatuk az kibe fogsz bele kötni , akkor tudnád a te problemád az szinte nem is létezik . A szó szoros ertelmeben a "normalis" ember szó hasznalatat meg utalom mivel pozitiv rasszizmus, ahogyan a te "rendes fajta vagy" szintén diszkriminációs jellegű. Amikor a kovernek azt mondod hogy csak 10 -15 kilo felesleg van rajtad , vagy csak az orrod vészes ezek mind kedveskedő szavakba bujtatott pozitivnak tuno de szinten negativ diszkriminacio a szemelyre nezve. Mindenkiben van diszkriminacio tehat jo ember nem letezik ha melyen magunkba nezunk .
15/18 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy ebben a kommentszekcióban kb. mindenki ostoba. Ez az oldal már csak ilyen :D.
16/18 anonim válasza:
15. Akkor nem szeretned a valosagot latni. 14 es voltam!
17/18 anonim válasza:
Ha levágatná a haját és kicsit sportolna, máris jobban nézne ki. Másrészt meg valószínűleg tizenéves, abban a korban én is "rút kiskacsa" voltam, aztán kinőttem magam és most jól nézek ki.
18/18 anonim válasza:
Én incel vagyok, ráadásul cigány és ronda is. Nekem így jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!