Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne csökkenteni a fiatal nők iránt érzett gyűlöletemet, haragomat, ellenszenvemet?
Pszichológus esetleg...?
Ne is haragudj, de ha süt rólad ez a gyűlölet a nők iránt, akkor a viselkedéseden is látszik, már abból lejön ahogy egy nőt megszólítasz, vagy ráírsz.
Ne is csodáld, ha nők nem állnak szóba veled, senki nem szeretné kitenni magát ennek az erőszakos agressziónak, vagy hogy intim pillanatokban éld ki ezt a haragot a nők iránt.
Mert hiszed vagy sem, vannak ilyen pasik szép számmal, és nem kell hozzá nagy tapasztalat, hogy az ember lányának bejelezzen a pszichopata-radar, és elküldje az ilyeneket a lehető leghatározottabban, hogy kétség se férjen hozzá, hogy ez a nem most egy nagyon nagy NEM.
Így pedig még több elutasításban lesz részed.
Mondom, keress egy normális, szakmailag elismert agyturkászt, aki segít rajtad, mert ennek nem lesz jó vége.
Én igazából nem értem, mitől jön rád ez az idegesség és agresszió? Meglátsz egy fiatal lányt bárhol az utcán, és máris durran az agyad? Vagy csinálnak valamit? Nem nagyon értem.
Az első viszont jól mondja, egy pszichológus sokat segíthet neked, ha te magadtól nem vagy képes kezelni ezt a frusztrációt.
"legszívesebben szétbombáznám a fejét valakinek"
Kezdd a sajátoddal!!!
"sok elutasítást, közömbösséget, lenézést kaptam már tőlük"
Kibszottul nem véletlenül!
Azonnal fordulj orvoshoz haver! Komoly bajok vannak nálad.
31 vagyok, nekem se jött még össze nő, talán nem is fog, de attól még nem leszek idegbeteg állat, és nem gyűlölöm a másik nemet. Komolyan mondom, hogy kérj segítséget.
én ki szoktam olyankor verni, ha ideges vagyok, bár nem leszek olyan erős sajnos tőle, mint a 100 fekvőtől, de a csuklóm legalább kicsit talán hasznos ez is.
Hát durván erős lehetsz, ha kimész az utcára, és ennyire durván tolod, ha meglátsz egy nőt. :D Nem kötnék beléd, ha úgy nézel ki, ahogy elképzellek.
De ha mondjuk keresnél olyan csajt, aki szereti durvábban az ágyban, akkor az jó lenne arra is, h levezesd a feszültséget, meg edzésnek is, nem? :) Szó szerint a csajon állnál bosszút, amit még ő is élvezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!