Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alábbi városok közül hol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi városok közül hol a legnagyobb és a legkisebb a férfitöbblet a fiatal korosztályban (18-30)?

Figyelt kérdés

A városok: "Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét"

(Ezek a 100 ezer fölötti lakosságú magyar városok, Bp. kivételével)

A férfitöbblet nagyon is létező dolog, sokkal súlyosabb mint azt a hivatalos statisztikák feltüntetik, ezt minden férfitársam érzékeli, és nagyon nagy problémát jelent a társkeresésben. És hát ez nagy igazságtalanság is az élettől, de nem szeretnék hisztizni. Inkább térjünk a kérdésre, ezek közül a városok közül hol a nagyobb és hol az enyhébb a férfitöbblet? Nyilván oda szeretnék költözni majd, ahol a legkevesebb. Nem hiszek a KSH adataiban, mivel azt a kormány tartja felügyelete alatt, és hát mikor mondott utoljára igazat a magyar kormány? De van valaki tud statisztikát mutatni ezekre a városokra, akkor az is jól jön. Más tényezőket is figyelembe lehet venni, pl. az adott városban található munkahelyek mennyire vonzzák a férfi munkaerőt, az is gyarapíthatja a férfitöbbletet. Az adott város egyetemén milyen karok vannak, milyen a nemek aránya az ilyen szakokon, stb.

Szeretném a tanácsotokat kérni. Mik a meglátásaitok?

2016. máj. 3. 20:17
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Szerintem a pasik többségének nincs gondja a társkereséssel, függetlenül attól, hogy létező probléma-e a férfitöbblet vagy nem. Max csak azoknak, akik ezen az oldalon aktívak.

Egyébként pedig a férfitöbblet b-romság nem veszi figyelembe azt, hogy nem mindenki hetero, nem mindenki szexuálisan aktív, nem mindenki akar párt keresni nemtől függetlenül.

Ezegy tipikusan lyan dolog, amiből csak azok csinálnak problémát, akik már nem tudják másra fogni a sikertelenségüket. Ha ez akkora egetverő probléma lenne, akkor már alig lennének szingli nők, pedig vannak. Ha a férfiak nem hálivúdi filmekből szocializálódnának és nem mindegyik 20 éves modellt akarna párnak, és nem néznék sz-rba se a többi nőt, akkor még jogos lenne ez a hiszti.

Debrecenben köszönjük szépen, elvagyunk.

2016. máj. 3. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Egész Magyarorszàgon hatalmas a nőtöbblet,de ne zavarjon.
2016. máj. 3. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Tökéletesen sikertelen férfiként mondom, hogy ez egy gyökérség. Hülyeség. Baromság. NINCS többlet. Igen, tudom, a KSH meg van hackelve, a népszámlálási adatok is bechemtrailezett hazug és-vagy transzszexuális állampolgárok adatai alapján lettek összeállítva, így a mostani hivatalos statisztikák mind meg vannak bundázva. Ez tény. Amíg valaki valami még idiótább konteót ki nem talál legalábbis.

Az egyetemes dologban igazad lehet mindenesetre, de szerintem nagyjából ugyanolyan arányban tanulnak egy-egy intézményben fiú és lányok.

(Mielőtt jönne a kérdés, hogy miért vagyok mégis sikertelen. Nem ezért. Szerintem mindent megmagyarázok azzal, hogy itt 7 nőnek küldtem képet magamról értékelési céllal. Ebből 2 válaszolt: egy azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint egy manó, egy pedig egy sablonválasszal elintézett.)

2016. máj. 3. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

...

Nem zavar, hogy a legtöbb külföldi munkavállalónk férfi?

Mivel gondolom egy segg vagy a másodikos logikát tekintve, így elmagyarázom mit jelent ez: mivel a férfiak sokkal nagyobb arányban hagyják el az országot, min a nők, így az a kb. fél százalékos férfitöbblet már nem számít, sőt épp az ellenkezője alakul ki, vagyis a nők kezdenek el dominálni bizonyos korcsoportokban, többek között az általad felhozottban is, mivel közülük sokkal kevesebben hagyják el az országot.

Gondolom nem érted, szóval képzeld el ezt: van egy dobozod, amiben van 10 alma és 11 körte. Ebből kiveszel 2 almát és 4 körtét. Ezek után melyikből van több a dobozban? Lelövöm a poént, mert gondolom még mindig nem érted. Almából, annak ellenére, hogy a dobozon kívüli gyümölcsöket figyelembe véve körtéből van több, de jelen esetben a dobozon belül lévőkről van szó. Ha még így se érted, ami valószínű csak szólj és beszkennelek egy zsírkrétás rajzot, azt talán felfogod.

2016. máj. 3. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
En csak azert gondolom h nincs ferfitobblet, mert sztem genetikailag gyengul a nepesseg es a ferfiakhoz erosebb genek kellenek. Ha ez tenyleg jo amit levezettem akkor igazam van. :)
2016. máj. 3. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Te biztos jól "elvagy", hiszen nő vagy. A mai magyar férfitöbbletben még akkor is jól el vagy, ha mondjuk baromi ronda vagy. Mivel átlagban ebben a korosztályban, durván másfélszer annyi férfi van, ezért ha te mondjuk 1000 nőt veszünk az utcáról ebben a korosztályban, és tegyük fel legrosszabb esetben te vagy köztük az utolsó, a legrondább, a legelviselhetetlenebb természetű.. stb. akkor is egy átlagos férfitól indul a szinted felfelé. Mert matematikailag így jön ki. Ha mondjuk ebből az 1000 nőből az 500-adik vagy (külsőt, belsőt összevetve), akkor már egy kifejezetten jóképű pasi a "szinted", annak ellenére, hogy átlagos nő vagy.

Persze, hogy jól elvagy, hiszen nőként hatalmas előnyből indulsz, egészen biztos vagyok benne, hogy baromi sok udvarlód van neked is, akárhogy nézel ki.

2016. máj. 3. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Wow, ez egy új kategória: nem csak frusztrált, nőgyűlölő omegahím, hanem frusztrált, nőgyűlölő, ÖSSZEESKÜVÉS-HÍVŐ omegahím :D
2016. máj. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!