Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyűlöletet és a szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyűlöletet és a szerelmet csak egy hajszál választja el? Lehet itt még valami?

Figyelt kérdés

Van jelenleg egy nő, akivel szidjuk egymást már hosszú ideje, haragszunk egymásra. Nem történt még közöttünk semmi - éppen ezért a harag -, mert egyikünk rossz fát tett a tűzre.

Régebben is volt már több ehhez hasonló tapasztalatom és aztán utána a nő még vissza akart jönni.

Szóval a jelenlegi helyzet az, hogy utáljuk egymást, de úgy érzem, csak egy hajszál választ el attól, hogy egy hatalmas szex legyen közöttünk vagy egy jó kapcsolat. Csak egy jó szó, valamelyikünk levetné a páncélt és a büszkeségét és bevallaná, mit érez a másik iránt, és akkor felfordulhatna minden.

Ugyanis ha nem éreznénk egymás iránt semmit, akkor nem érdekelne a másik. Akkor nem lenne harag. A szeretet ellentéte nem az utálat, hanem az érdektelenség. Ez a fajta utálat az, amikor valójában kell a másik, csak haragszunk azért, ahogyan cselekedett.

És bennem is nagy vonzalom van iránta. És nem csak testileg, hanem emberileg is. És talán ő is így érez.

Véleményetek szerint ebből még lehet valami jó? Nektek milyen hasonló tapasztalataitok vannak, amikor valaki csúnyán bánik a másikkal, és aztán mégis akarják egymást komolyan, és működő kapcsolat jön létre, áll fenn? Gyakori ez?

2021. dec. 16. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
baromsag. attol meg, hogy vonz es szivesen megdugnad, nem leszel bele szerelmes. es forditva: ha valakibe szerelmes vagy es esetleg veszekedtek, osszekaptok, lehetsz ra merges, ideges, de utalni nem fogod. ne keverjuk mar a fogalmakat ossze-vissza.
2021. dec. 16. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te szexuálisan úgy ki vagy éhezve jelenleg, hogy megpróbálod észérvekkel alátámasztani, hogy az a nő "akivel szidjuk egymást már hosszú ideje, haragszunk egymásra" majd jó lesz társnak!

Te csak ki vagy "éhezve", nem tudsz leakasztani jelenleg más nőt, ezért megpróbálod agyban megmagyarázni, hogy miért ő kell neked.

Én mivel nem látok a jövőbe, nem mondom, hogy nem lesz belőle szex, de ha nem egyezik a személyiségetek, jövőképetek meg egy csomó minden más, akkor mire jó ez a komplikált magyarázat a szerelemről meg a gyűlöletről.

Saját magad győzködésére biztos jó, ha te ettől megnyugszol.

"valaki csúnyán bánik a másikkal, és aztán mégis akarják egymást komolyan,"

Lehet, hogy van ilyen, de ha én akarok valakitől valamit komolyan, soha nem bánnék vele csúnyán! Persze ahány ember annyi féle....

2021. dec. 16. 12:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint ő is ki lenne éhezve mert pontosan úgy viselkedik velem ahogy én vele.

Nem hiszem hogy ez a helyzet mert elég jó nő, bármikor lehetne valakije.

2021. dec. 16. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Hülyeség. Csak simán kanos vagy.
2021. dec. 16. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Ú, fogalmatok sincs.
2021. dec. 16. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudjuk igazán gyűlölni, akit szeretni akarunk.
2021. dec. 16. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem létezik amit írsz. Én is valami ilyet érzek valaki iránt. Egyszerre gyűlölöm és akarom.
2021. dec. 16. 22:49
 8/8 Girlll3 ***** válasza:
Mikkel marjátok egymást?
2021. dec. 16. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!