Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatlan nők mit gondoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan nők mit gondolnának róla...?

Figyelt kérdés

...ha belefutnának egy olyan férfiba (online vagy akárhogy), aki azt állítja a leginkább szorongó, (párkapcsolati, érzelmi, vagy szexuális szempontból) legreménytelenebb nőknek is képes segíteni, hogy kiteljesedjenek?

Teljesen hihetetlen lenne, vagy csak annyira hogy senki ne akarja magát felfedni még a garancia ellenére se?

Ki mit gondol arról, ha valaki ilyesmire adja a fejét (egyik és másik oldal szemszögéből)?

2023. márc. 15. 18:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem tudja, hogy a szüzek nem feltétlen hülyék. De azzal is tisztában van, hogy lehetnek köztük olyanok is, akik elkeseredettek, kétségbeesettek, szeretetre vágynak, és ezt akarja kihasználni. Beteges.
2023. márc. 15. 22:28
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
11. Depis lanyokat szoktak igy kihssznalni inkabb.
2023. márc. 15. 23:12
 13/23 anonim ***** válasza:
A kettő szerintem nem zárja ki egymást.
2023. márc. 15. 23:17
 14/23 A kérdező kommentje:

7-es Ki beszélt itt randiról?! Tudom hogy irigy hiéna vagy, de már megint tévesen okoskodsz.

9-es köszönöm, azt hiszem tiéd az első rendes hozzászólás, ami válaszol is a kérdésre. Megy a plusz pont.

Ezt írod :

"Velem elveszítheted ha akarod", "Itt vagyok jelentkezőnek" emberek. Ez is ugyanaz lényegében, csak szebben megfogalmazva és cukormázba vonva"

Nos, megértem ha a hasonlóságok és korábbi negatív tapasztalások miatt triggelt a kérdés, de én nem vagyok szűzvadász, sem incel.

Senkit nem akarok kihasználni. Testileg se, és érzelmileg se, sehogyan sem.

2023. márc. 16. 09:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor mi értelme van a kérdésednek? Erre nem válaszoltál.
2023. márc. 16. 10:12
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok köteles elmagyarázni mi értelme a kérdésnek, szerintem ha figyelmesen olvassák akkor minimális gondolkodással kitalálható.

De legyen, megspórolok neked/nektek két percet 😉Releváns válaszok alapján kívánom felmérni hogy pl ha regisztrálok bizonyos internetes oldalra, akkor miként lehet hatékony (érintettek számára ígéretes) a hírdetésem.

Mégegyszer: nem, senkit nem akarok kihasználni. Hülyének sem nézem az érintetteket. Akit én hülyének érzek azzal semmilyen módon nem tudok együttműködni, nem pláne úgy hogy nekem is meg kell nyílnom.

Nagyon sok rosszhiszemű ember van köztetek is, és valahol meg is értem. Emiatt is mondom, hogy garancia...

2023. márc. 16. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen halott ötlet lenne, legalábbis őszintén kétlem hogy lennének jelentkezők.

Ha jól értelmezem akkor a bizonyos internetes oldalak alatt rosszlányokhoz hasonló oldalakra gondolsz, tehát szex és szexkapcsolatot hirdető oldalak. Más hirdetőkhöz képest annyi extrával, hogy garantálod azt hogy az érintetteknek segítesz, mind szexuális, mind érzelmi szinten, és biztosítod a saját kiteljesedésüket. Ha téves lenne a feltételezésem akkor kérlek jelezd.

Szerintem sokkal jobb sikered lenne ha normálisan hirdetnéd magad, mint bárki más. A feltételeid nagyon könnyen tűnhetnek gyanúsnak, és a külső szemlélők (a kuncsaftok is) egy kalap alá fognak venni más emberekkel, akik számára fétis a szüzesség. Nem igazán nevezném ezt rosszhiszeműségnek, inkább józan észnek, valójában az lenne a furcsa ha valaki így is belemenne.

Eszembe jutott ötletként az hogy ha tényleg segíteni akarsz az ilyen embereknek és ez is az elsődleges célod akkor tedd a szexualitás belevonása nélkül. Lényegében úgy, mint egy terapeuta vagy szexuálpszichológus tenné.

Mondjuk lehet félreéltelmeztem, és a szex kihagyása nélkül gondoltad a dolgot, ha így lenne akkor jelezd ezt is.

2023. márc. 16. 12:40
 18/23 A kérdező kommentje:

"a bizonyos internetes oldalak alatt rosszlányokhoz hasonló oldalakra gondolsz"

-Igen, ez így igaz.

" A feltételeid nagyon könnyen tűnhetnek gyanúsnak"

-Pontosan milyen feltételekre gondolsz? A garanciára például?

Igazából nem akarnék K. Dzsennifer 928. skalpja lenni, akkor sem ha ezek közül 900-at überelnék. Tudod nem túl egészséges (a szó legszorosabb értelmében).

"tedd a szexualitás belevonása nélkül. Lényegében úgy, mint egy terapeuta vagy szexuálpszichológus tenné"

-Az a helyzet, hogy pszichoszexuális fejlődést/kiteljesedédt kívánok szolgálni. Nem vagyok szakképzett, nincs végzettségem élettudományi területen. Nálam nyilván a legtöbb (értsd.: 1-2 kivételtől eltekintve az összes ) pszichológus jobb abban, amit ők csinálnak.

Vélük nem vehetem fel a versenyt. Talán (!) jogszabályba nem ütközik, de úgy érzem nem lenne etikus ha ilyen szolgáltatást nyújtanék.

Arra ott vannak a garzon-pszichológusok, hobby terapeuták, önjelölt Szexológusok, kamu(Amerikai)végzettséggel rendelkező kamu hipnotizőrök. Képes lennék versenybe szállni, de velük meg nem akarok.

#erkölcsi nívó #vajákos ember #csalók #pénzsóvár kihasználók

Nagyon aranyos vagy, hogy abszolút pozitívan és segítőkészen viszonyulsz hozzám még így is, hogy megvan rólam a véleményed.

Az igazság az, hogy szívem szerint olyan mezőnyben indulnék, ahol jó vagyok. Ez pedig a gyengédség, fizikai kontaktus, nonberbális közlések (tekintettel stb.). Ennek is megvan az oka (nem, semmi beteges, de inkább privátban írom le annak, akit érdekel. Lényegében egyszerű dolog )

2023. márc. 16. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Hogy is fogalmazzam jól, írod a garanciát és az mire alapozod? Milyen képzettséged van ehhez? Szexuálterapeuta vagy szexűlpszichológus vagy? Számomra garancia egy szolgáltatásra a vizsgabizottság által kiállított papír.
2023. márc. 16. 22:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt ma is sarlatánnak hívják, vagy van rá modernebb szó?

Inspirált a hír a fószerről, aki nőgyógyásznak és ügyvédnek adta ki magát?

Figyi, én 27 voltam, mikor elvesztettem, a fajtádat egy lihegéséből le lehet szűrni.

2023. márc. 16. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!